UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Els premis del Consell Social de la Universitat de València reconeixen la labor de mecenatge de Ford España en el programa Ford Fund Smart Mobility Challenge

  • 27 d’abril de 2021
Ford España en els premis del Consell Social de la UV

Ford España és una de les entitats reconegudes per la Universitat de València en la XXIV edició dels Premis Universitat-Societat que organitza cada any el seu Consell Social. L'objectiu d'aquests guardons és reconéixer la labor d'aquelles entitats i persones que millor contribueixen a estrényer vincles entre el món universitari i l'entorn social.

Ford España ha sigut reconegut dins de la categoria de Mecenatge Empresarial per portar més de dues dècades col·laborant amb la Universitat de València a través de diferents programes. Destaca, especialment, les pràctiques en empreses i treballs de Fi de Grau i de Fi de Màster en la seua companyia. Des de 1998, un total de 670 estudiants de diferents diplomatures, llicenciatures, enginyeries, graus i postgrau de la Universitat han realitzat les seues pràctiques externes en les instal·lacions de Ford España d'Almussafes, on han sigut tutoritzats per més de 170 professionals.

Així mateix, recentment, la Universitat de València ha sigut una de les dues universitats espanyoles triades per Ford España per a desenvolupar el projecte Ford Fund Smart Mobility Challenge, dirigit a estudiants universitaris que desenvoluparan els seus projectes sobre solucions urbanes sostenibles per a les ciutats del futur.