UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge és una iniciativa de Ford Motor Company Fund (Ford Fund) orientada a generar idees, desenvolupar equips i projectes creatius i innovadors en l'àmbit de la mobilitat intel·ligent i sostenible per part de l'estudiantat de la Universitat de València a través de metodologies que han demostrat la seua utilitat per a desenvolupar productes i serveis innovadors.

Impulsat a la Universitat de València pel Vicerectorat d'Innovació i Transferencia en el marc del programa UVemprén, aquest programa compta amb el suport i la col·laboració de Ford Fund com a fundació corporativa sense ànim de lucre, la qual busca millorar la vida de les persones mitjançant la innovació.

En aquest sentit, el concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge és una competició oberta a tot l'estudiantat de la Universitat de València que cerca reconèixer i premiar les tres millors solucions innovadores i originals per a una mobilitat intel·ligent i sostenible des d'una perspectiva social.

El programa UVemprén Ford Fund Smart Mobility Challenge s'estructura en dues fases diferenciades per a proporcionar a l'estudiantat matriculat en el curs 2022/2023, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat de la Universitat de València així com en el títol d'expert universitari en startup management, la formació en la generació de projectes, així com l'oportunitat de competir amb altres equips en un repte consistent en la presentació i desenvolupament d'un projecte innovador i creatiu que tinga com a objectiu millorar la vida de les persones, i que ajude a abordar el desafiament social que suposa la mobilitat dins de les seues comunitats urbanes.

La primera fase constarà d'una sèrie de tallers d'ajuda per a rebre formació en emprenedoria de la mà de professionals experts en aquesta àrea, així com la formació d'equips i la generació de projectes.

La segona fase se centrarà en la presentació dels projectes en sessió pública per a la seua avaluació per part del tribunal. Entre els presentats, se seleccionaran tres projectes que rebran una ajuda econòmica de 5.000 € cadascun per a poder implementar-los, a més d'un premi complementari de 7.500 € per al millor dels tres.

 

Busques equip? Utilitza el hashtag #EquipFordUV 

CONVOCATORIA 2021-22

Equips guanyadors

Primer premi Segon premi Tercer premi

ATRIAMOVE

web: https://atriamove.com/

UNIMOV

TAXIme too

 

CONVOCATORIA 2020-21

Equips guanyadors

Primer premi Segon premi Tercer premi

MyWay Mobility

renombrado a MIIVO

web: https://www.miivomobility.com/

Netcare

 

EvLocker