UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén organitza un webinar sobre la convocatòria d'ajudes al PDI del programa internacional d'innovació docent en emprenedoria

  • 31 de gener de 2022
UVemprén organitza un webinar sobre la convocatòria d'ajudes al PDI del programa internacional d'innovació docent en emprenedoria

El pròxim 9 de febrer tindrà lloc el seminari en línia «Innovació educativa i emprenedoria», que organitza el Servei de Formació Permanent en col·laboració amb la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén). Aquest esdeveniment forma part de les activitats formatives del programa internacional d'innovació docent en emprenedoria en el marc del campus UVemprén Santander Universidades.

Entre els objectius d'aquest webinar està el conèixer en què consisteix l'emprenedoria i la fase formativa i de projecte d'innovació del programa internacional de mobilitat que la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) porta desenvolupant en els últims anys per a promoure la innovació educativa i l'especialització en emprenedoria del personal docent de la Universitat de València, i que convoca, amb el finançament de Santander Universidades, ajudes de mobilitat de 115.000€ que permetran al personal docent i investigador de la Universitat de València realitzar una estada internacional per a participar en els programes formatius d'emprenedoria dissenyats per les entitats col·laboradores del programa.

El seminari en línia, realitzat en col·laboració amb el SFPIE, se celebrarà el pròxim 9 de febrer de 9.30 a 11.30. El termini d'inscripció estarà obert de l'1 al 4 de febrer, i es poden formalitzar a través d'aquest enllaç.

Més informació sobre la convocatòria vigent d’UVemprén-aprèn, ací.