UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Ampliació del termini de presentació de sol.licituds per als premis UVempren StartUp de la Universitat de València i Santander Universidades

  • 3 de juny de 2023
Ampliació del termini de presentació de sol.licituds per als premis UVempren StartUp de la Universitat de València i Santander Universidades

El 9 de juliol de 2023 es el nou termini de sol·licituds de participació en el programa UVemprén StartUP Premis, que premia les millors idees innovadores i projectes emprenedors de la comunitat universitària en diferents categories amb el finançament de Santander Universidades.

Poden presentar-se a aquesta convocatòria l'estudiantat i les persones egressades en els tres cursos anteriors de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València així com del títol propi de la Universitat de València d'Expert en StartUp Management, segons la categoria a la qual es presenten.

El programa UVemprén StartUP Premis es divideix en tres categories. La categoria UVemprén StartUP – Crea ofereix 10 premis de 500 € cadascun a les millors idees en fase inicial. UVemprén StartUP – Emprén premiarà amb 1.000 € cadascuna a les 5 millors idees en fase avançada de desenvolupament. Finalment, UVemprén StartUP Empresa-Societat ofereix 5 premis de 2.000 € cadascun a empreses creades per estudiantat i alumni de la Universitat de València.

Tota la informació sobre els requisits específics de cada categoria i sobre el procediment de sol·licituds de participació es pot trobar en aquest enllaç.