UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius publica la Resolució de les persones beneficiàries de les pràctiques d’emprenedoria del programa UVemprén Rural de la Diputació de València y la Universitat de València

  • 26 de maig de 2021
Resolució UVemprén Rural 2ª edició

Ja està publicada la Resolució de 25 de maig de 2021 de la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius per la qual es fa pública la llista de persones beneficiàries de la convocatòria de la II edició del programa de formació en emprenedoria rural, activa i sostenible (UVemprén Rural) per a la realització de pràctiques d’emprenedoria en empreses i entitats locals de municipis de menys de 3.000 habitants de la província de València.

Un total d’11 estudiants de 10 titulacions diferents de la Universitat de València són les persones beneficiàries d’aquesta convocatòria, i faran les seues pràctiques extracurriculars en ajuntaments i entitats locals de municipis de la província de València en risc de despoblació. Aquestes pràctiques tindran una duració mínima d’un mes i màxima de tres mesos, i per a la seua realització rebran una ajuda econòmica de 1.000 euros al mes.

UVemprén Rural és un programa de formació en emprenedoria rural activa i sostenible, organitzat per la Universitat de València i la Diputació de València, amb la col·laboració de Divalterra, UVpràctiques, CEEI València, l’Aula d’Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Empresocial) i l’Associació d’Emprenedors Rurals. El seu objectiu principal és seleccionar les millors iniciatives emprenedores i idees de negoci aplicables a l’àmbit rural i alineades amb els objectius de desenvolupament sostenible, per tal de treballar per a evitar la despoblació d’aquestes zones.

Les persones beneficiàries de les pràctiques procedeixen de titulacions de totes les branques del coneixement: Grau de Negocis Internacionals, Grau de Mestre/a d’educació primària, Grau de Ciències Ambientals, Grau de Geografia i Medi Ambient, Grau en Biologia, Grau d’Educació Social, Grau en Ciència de Dades, Grau de Finances i Comptabilitat, Màster en Creació i Gestió d’Empreses Innovadores i Doctorat en Màrqueting. Aquestes persones faran les seues pràctiques d’emprenedoria en els ajuntaments de Salem, Quatretonda, Cotes, Alcublas, Vallada, Millares i L’Ènova, a més de en les mancomunitats de l’Alt Túria i de la Canal de Navarrés.

El primer període de pràctiques començarà el pròxim 15 de juny i, paral·lelament, els participants rebran formació en emprenedoria com a part del programa UVemprén Rural. La Resolució de persones beneficiàries de les pràctiques es pot trobar en aquest enllaç.