UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La preincubadora EmprénLab de la Facultat de Fisica organitza la Fàbrica d'Idees del Programa Intercampus de Motivació Empresarial PIMe el pròxim 15 de febrer amb el suport financer de Santander Open Academy.

  • 1 de febrer de 2024
Image de la noticia

El pròxim 15 de febrer se celebrarà la segona sessió de la "Fàbrica d'Idees", un taller formatiu per tal de generar idees innovadores en l'estudiantat, que s'emmarca dins del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe i que s'organitza des d'UVemprén en col·laboració amb la preincubadora EmprénLab de la Facultat de Fisica i amb el suport financer de Santander Open Academy.

Aquest taller, que es realitzarà en l'aula FA-2 (al costat de la biblioteca) al Campus de Burjassot el 15 de febrer de 9 a 14h, és una experiència emprenedora per tal de generar una idea de negoci mitjançant Lego Serious Play.

L'assistència a aquest taller et donarà prioritat en la reserva de plaça per a realitzar la formació en competències emprenedores bàsiques, obrint-te la possibilitat d'optar a 15.000 € en premis i certificar els teus coneixements en emprenedoria mitjançant un examen.

Ací trobaràs més informació del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe que t'ajudarà a desenvolupar la teua idea i presentar-la com un projecte en ferm.

Si no et va bé aquesta sessió de generació d'idees, mira els horaris i centres que l'oferixen i inscriu-te al següent enllaç