UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La preincubadora FarmaFood de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació organitza la Fàbrica d'Idees del Programa Intercampus de Motivació Empresarial PIMe el pròxim 22 de febrer amb el suport financer de Santander Open Academy.

  • 12 de febrer de 2023
Cartell amb el text: La preincubadora FarmaFood de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació organitza la Fàbrica d'Idees del Programa Intercampus de Motivació Empresarial PIMe el pròxim 22 de febrer

El pròxim 22 de febrer se celebrarà la cinquena sessió de la "Fàbrica d'Idees", un taller formatiu per a generar idees innovadores en l'estudiantat, que s'emmarca dins del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe i que s'organitza des de UVemprén en col·laboració amb la preincubadora FarmaFood Emprén i amb el suport financer de Santander Open Academy.

Este taller, que es realitzarà en la sala de juntes de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació a el 22 de febrer de 15h a 20h, és una experiència emprenedora per a generar una idea de negoci mitjançant Lego Serious Play.

L'assistència a este taller et donarà prioritat en la reserva de plaça per a realitzar la formació en competències emprenedores bàsiques, obrint-te la possibilitat d'optar a 15.000 € en premis i certificar els teus coneixements en emprenedoria mitjançant un examen.

Ací trobaràs més informació del Programa Intercampus De Motivación Empresarial PIMe que t'ajudarà a desenvolupar la teua idea i presentar-la com un projecte en ferm.

Si no et va bé esta sessió de generació d'idees, mira els horaris i centres que ho oferixen i inscriu-te en el següent enllaç