UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València i Santander Open Academy convoquen 20 beques de 1.100 € per a la matrícula en el títol propi d'Expert Universitari en Startup Management dirigides a persones emprenedores.

  • 28 de juny de 2024
La Universitat de València i Santander Open Academy convoquen 20 beques de 1.100 € per a la matrícula en el títol propi d'Expert Universitari en Startup Management dirigides a persones emprenedores.

Ja està oberta la convocatòria per a sol·licitar una de les 20 ajudes de 1.100 € que la Universitat de València posa a la disposició d'aquelles persones que vulguen cursar la cinquena edició del títol propi d'Expert Universitari en Startup Management. Aquestes ajudes són finançades pel Banc Santander a través de Santander Open Academy.

L'Expert Universitari en Startup Management és un programa avantguardista de suport a emprenedors i projectes empresarials, on s'impulsen les idees de negoci a través de les últimes tendències del management empresarial aplicades a les startups.

Per a poder accedir a aquesta formació, les persones participants hauran de tenir una idea de negoci sobre la qual treballar, independentment del grau de maduresa. El títol està dirigit a persones graduades i també a estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a acabar els estudis de grau, amb la condició que aproven en el mateix curs acadèmic, en titulacions de Ciències de la salut, Enginyeria i arquitectura i Ciències i Humanitats, que desitgen fer un salt en la seua carrera professional a través de la més avançada gestió de startups.

Per a poder fer front a les despeses de matrícula es convoquen aquestes 20 ajudes de 1.100 € finançades per Santander Universitats Open Academy.

El termini per a sol·licitar les ajudes de matrícula estarà obert fins al pròxim 26 de setembre. Tota la informació sobre el títol propi d'Expert Universitari en Startup Management i sobre el procediment de sol·licitud de les ajudes es pot consultar en aquest enllaç.Principio del formulario