UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La preincubadora QUIM[i]emprén de la Facultat de Química organitza la Fàbrica d'Idees del Programa Intercampus de Motivació Empresarial PIMe el pròxim 22 de febrer amb el suport financer de Santander Open Academy.

  • 12 de febrer de 2023
Image de la noticia

El pròxim 22 de febrer se celebrarà la cinquena sessió de la "Fàbrica d'Idees", un taller formatiu per a generar idees innovadores en l'estudiantat, que s'emmarca dins del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe i que s'organitza des de UVemprén en col·laboració amb la preincubadora QUIM[i]emprén i amb el suport financer de Santander Open Academy.

Este taller, que es realitzarà en la sala de juntes de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació a el 22 de febrer de 15h a 20h, és una experiència emprenedora per a generar una idea de negoci mitjançant Lego Serious Play.

L'assistència a este taller et donarà prioritat en la reserva de plaça per a realitzar la formació en competències emprenedores bàsiques, obrint-te la possibilitat d'optar a 15.000 € en premis i certificar els teus coneixements en emprenedoria mitjançant un examen.

Ací trobaràs més informació del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe que t'ajudarà a desenvolupar la teua idea i presentar-la com un projecte en ferm.

Si no et va bé esta sessió de generació d'idees, mira els horaris i centres que ho oferixen i inscriu-te en el següent enllaç