UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, i en compliment del que disposa el conveni subscrit amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, llança la VII edició del concurs “5UCV Startup” amb premis de fins a 18.750 €.

Aquesta convocatòria té dues categories:

  • STARTUP, en la qual poden participar empreses amb una antiguitat màxima de tres anys. Les millors iniciatives emprenedores, amb una idea innovadora i viable comercialment, seran guardonades amb tres premies de 9.000 , 5.000 i 2.500 .
  • JUNIOR, en la qual poden participar persones amb una iniciativa innovadora i viable comercialment. Aquesta categoria té tres premis de 750 cadascun.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació ha de ser egressada, estudiant o estar vinculada a la Universitat de València.

La convocatòria consta de dues fases.

En una primera fase, la Universitat de València selecciona sis candidatures, tres per modalitat, que posteriorment han de competir en una segona fase amb totes les candidatures presentades per les cinc universitats públiques valencianes.

En aquesta fase, cada candidatura ha d’exposar públicament el seu projecte i activitat empresarial davant un Comitè de Selecció nomenat per la Generalitat Valenciana. Els premis es lliuren en un acte oficial, organitzat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha de tenir lloc en els tres mesos posteriors a la resolució del concurs.

El termini de presentació de sol·licituds, que es fa a través de la seu electrònica de la Universitat de València, comença l’endemà de publicació de la convocatòria en el DOGV (27/05/2019) i acaba el 13 de setembre.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies