UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, i en compliment del que disposa el conveni subscrit amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, llança la VIII edició del concurs “5UCV STARTUP” amb premis de fins a 20.000 €.

Aquesta convocatòria té dues categories:

  • STARTUP, en la qual poden participar empreses amb una antiguitat màxima de tres anys. Les millors iniciatives emprenedores, amb una idea innovadora i viable comercialment, seran guardonades amb tres premis de 9.000 , 5.000 i 3.000 .
  • JUNIOR, en la qual poden participar persones amb una iniciativa innovadora i viable comercialment. Aquesta categoria té tres premis de 1.000 cadascun.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació ha de ser egressada, estudiant o estar vinculada a la Universitat de València.

La convocatòria consta de dues fases.

En una primera fase, la Universitat de València selecciona sis candidatures, tres per modalitat, que posteriorment han de competir en una segona fase amb totes les candidatures presentades per les cinc universitats públiques valencianes.

En aquesta fase, cada candidatura ha d’exposar públicament el seu projecte i activitat empresarial davant un Comitè de Selecció nomenat per la Generalitat Valenciana. Els premis es lliuren en un acte oficial, organitzat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha de tenir lloc en els tres mesos posteriors a la resolució del concurs.