Fòrum d'Ocupació UVUniversitat de ValènciaFundació General UVUVocupació Logo del portal

El Fòrum virtual d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València se celebra dilluns, 1 de febrer de 2021. És un esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, en col·laboració amb la Facultat, el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquest centre. Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

Empreses participants
 • CAIXA POPULAR
  Caixa Popular és una cooperativa de crèdit amb seu a Paterna, creada el 1978, amb una xarxa d'oficines distribuïdes per diverses comarques valencianes. Caixa Popular integra en el seu capital a les cooperatives més importants dels diferents sectors econòmics valencians, i forma part del Grup Caixa Rural, el que li permet oferir als socis i clients una gamma de productes i de serveis de caràcter universal.
 • CLECE
  En 1992 naixia Clece, un projecte il·lusionant que buscava oferir serveis de qualitat a empreses i institucions. Hui aqueix projecte és una gran realitat, però amb la mateixa il·lusió, la de més de 79.000 persones que formen part de la companyia a Espanya, Portugal i Regne Unit, que a través de múltiples serveis treballen per a millorar la qualitat de vida de més d'1 milió de persones; mantindre i fer més eficients els nostres edificis; i cuidar i protegir l'entorn.
 • Sector: Serveis personals
  Tipus: Titularitat privada
  Parque Tecnológico C/ Conde Alessandro Volta, 2-4-6, Bloque 3 46980 Paterna – Valencia
 • COCEMFE VALENCIA (Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica)
  Som una entitat sense ànim de lucre, constituïda a l’agost de 1994 per un grup de persones de diferents associacions de discapacitat física de la Província de València, a fi de defendre els drets de les persones amb discapacitat física i orgànica. En 1995 realitzem el registre oficial de l’entitat i comencem a gestionar programes d’intervenció social i laboral dirigits al col·lectiu de discapacitat física i orgànica.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
 • CEAR (Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat)
  La Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat, CEAR, porta des de 1979 defensant el dret d'asil i els drets humans, promovent el desenvolupament integral de les persones refugiades que vénen fugint de conflictes bèl·lics o de violació de DDHH, sol·licitants d'asil, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional i/o en risc d'exclusió social.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Avda General Perón 32, 2n dta., 28020. Madrid
 • EIXAM
  Eixam és una empresa d’estudis sociològics i de mercat especialitzada en el disseny i desenvolupament d’investigacions així com en l’assessoria metodològica. Eixam va nàixer l’any 2011 encara que des de 2005 la idea rondava al cap de les seves dues sòcies fundadores. El seu desig era dedicar-se a la investigació social aplicada. Des de l’inici d’aquesta aventura empresarial hem fet molta feina de camp, tant qualitatiu com qualitatiu, especialment per UV i UPV, incloent projectes de I+D+i.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Científic de la Universitat de València. C/ Catedrático Agustín Escardino 9 46980 Paterna (Valencia)
 • FUNDACIÓN ADECCO PARA LA INTEGRACIÓN LABORAL
  Grup Adecco va nàixer el 1996 fruit de la fusió entre Ecco i Adia, i al llarg de vint-i-cinc anys ha liderat el mercat de recursos humans a Espanya, on té més de 300 oficines. El grup està format per Adecco, Spring Professional, Modis, Fundación Adecco, LHH i Badenoch + Clark.
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Colon, 18, 5º A 46004 VALENCIA
 • FUNDACIÓ CEPAIM
  Cepaim és una organització independent, cohesionada i sostenible que dóna respostes a dinàmiques socials relacionades amb el fet migratori i amb els processos d'exclusió social. Referent pràctic i teòric en l'aplicació coherent de polítiques transversals d'interculturalitat, gestió de la diversitat, igualtat de gènere, cohesió social, desenvolupament local i codesenvolupament, prenent com a base d'actuació el territori.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Marques de Campo, 16, Bajo izq. CP 46007 Valencia
 • INSERTA EMPLEO (Fundación ONCE)
  Inserta Empleo naix en 2009 amb el ferm compromís d'incloure a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. La formació i ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini, i el suport a l'autonomia personal són les màximes d'aquesta nova entitat sense ànim de lucre que prossegueix amb la filosofia de la Fundació ONCE basada en el suport a un col·lectiu en risc d'exclusió social al qual ha aconseguit obrir les portes d'un futur prometedor.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
  Pasaje Ventura Feliu, 15. Entresuelo ; 46007-Valencia
 • TRAVELINGUA
  Viatjar i descobrir el món amb altres ulls és la nostra forma de vida. Travelingua va néixer fa 15 anys i des de llavors hem ajudat milers de joves a complir el seu somni de viatjar i treballar a l'estranger vivint una experiència inoblidable. Si vols tenir una experiència increïble als Estats Units o el Canadà a l'estiu i rendibilitzar la teva estada... els nostres programes són perfectes per a tu! Et garantim un lloc de treball remunerat durant les teves vacances d'estiu. Coneixeràs la...
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Polin Laporta 9. 03540. Alicante – España
 • UMIVALE
  UMIVALE és una associació voluntària d'empreses, sense ànim de lucre, a fi de gestionar la seguretat i salut de les seues treballadores i treballadors.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Carrer de Colón, 82, Carrer del Comte de Salvatierra, 1, 46004 València
 • VALORA PREVENCIÓN
  Valora Prevención és un Servei de Prevenció Alié amb acreditació nacional. Treballem per a evitar o reduir accidents i malalties en el treball mitjançant el desenvolupament de serveis de prevenció eficaces, de qualitat i adaptats a les teues necessitats, ajudant a complir amb les teues obligacions legals i promovent la salut dels teus treballadors.
 • Sector: Sanitat
  Tipus: Titularitat privada
  Avda. Real Monasterio de Poblet, 22 46930 Quart de Poblet (Valencia)
 • XARXA DONES
  L'Associació de Dones amb Discapacitat XARXA està formada per dones que treballen per aconseguir la plena normalització de la vida de les dones amb discapacitat i una igualtat de gènere real. Per a això, vam crear un espai d'informació, formació i diàleg on dones de qualsevol edat poden contribuir a la consecució de la igualtat real d'oportunitats.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Marqués d'Elx 17, 46018 Valencia
 • YMCA
  YMCA és una organització no lucrativa, sense filiació política o confessional, dirigida per voluntaris i voluntàries, que persegueix millorar la societat a través del desenvolupament integral de la joventut, generant oportunitats, reduint la seua vulnerabilitat i enfortint el seu entorn.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Carrer Pintor Nicolau, 2, 46022 València; Carrer Duc de Gaeta, 18, 46022 València; Carrer Motilla de Palancar, 33, 46019 Valencia
 • DISSERTAS
  Promociona programes internacionals relacionats amb la formació, el postgrau, el voluntariat i la realització de pràctiques internacionals o emprenedoria, així com la difusió de beques i ajudes entre joves i estudiants. Compta amb una de les millors bases de dades de beques i ajudes en l'àmbit de l'educació i la joventut que mensualment es publiquen a Europa i la resta del món.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  C/ Pedro Heredia nº 13 - 28028 - MADRID
 • CÀTEDRA DE CULTURA EMPRESARIAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
  Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València és un fòrum de talent, coneixement i impulsor de lideratge. Té com a principal suporte el seu Patronat, i la seua missió essencial consisteix a fomentar entre els estudiants la inquietud empresarial i acompanyar durant els primers passos les iniciatives emprenedores sorgides del seu entorn connectant a l'alumnat universitari amb el repte empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
 • COGRASOVA (Colegio Oficial de Graduados Sociales de Valencia)
  El Colegio Oficial de Graduados Sociales de Valencia té entre els seus objectius fonamentals defensar l'important paper del graduat social en la societat, així com els drets i interessos de tots els companys de professió que dia a dia treballen per a millorar les relacions laborals entre empreses i empresaris.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
  C/ Grabador Esteve, 4 pta 1 · 46004 Valencia (España)
 • FUNDACIÓ VALÈNCIA ACTIVA
  La Fundació València Activa del Pacte per a l'Ús de la Ciutat de València - Comunitat Valenciana és una entitat dependent de l'Ajuntament de València i compta amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius: UGT, CCOO i la Confederació Empresarial Valenciana. Té la missió d'impulsar i coordinar les polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local a la ciutat, posicionant i projectant València com una ciutat estratègica i generadora d'ocupació.
 • Sector: Administració pública,Cultura
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de la Plata, 28, 46013, Valencia
 • LABORA. Servei Valencià d'Ocupació i Formació
  LABORA ofereix serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat; així com satisfer als ocupadors les seues necessitats d'ocupació, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de Navarro Reverter, 2, 46004, Valencia
 • UVEMPRÉN
  UVemprén és una estratègia institucional destinada a capacitar en innovació i validar idees i projectes d'importància social per a contribuir al desenvolupament professional i la millora de l'ocupabilitat del seu estudiantat mitjançant programes formatius específics, serveis d'emprenedoria, espais i recursos per a la innovació i a una marca atractiva i socialment responsable.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Campus de Blasco Ibáñez: Carrer Amadeo de Saboya, 4 baix 46010 València; Campus de Tarongers: Edifici d’Instituts d’Investigació. Planta baixa. Despatx B.1. C/Serpis, 29 46022 València
Guia del visitant

 

Procediments per a participar: Empreses i Entitats

Si és vosté una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València, pot contactar amb l'àrea d'ocupació i emprenedoria per a informar-li de les condicions d'inscripció.

Les dades de contacte són:

 • Correu electrònic: uvforo@uv.es
 • Telèfons:   961625901 // 961625911

 

Procediments per a participar: Estudiantat 

Participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu.

Si ets estudiant/a o titulat/titulada universitari/a, és necessari que t'inscrigues prèviament a la jornada per a obtindre un certificat d'assistència posterior.

En el Fòrum hi haurà xarrades, tallers, taules rodones i un espai amb estands d'empreses.

Per a participar, has de seguir aquestes instruccions:

 1. Accedeix o registra't en el web http://www.uv.es/bolsadetrabajo
 2. Entra en l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria Online" dins de la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interés
 3. Accepta les "Condicions Generals" i prem l'opció "Continuar"
 4. En inscriure't en l'esdeveniment, rebràs en la teua adreça de correu electrònic un enllaç i un codi d'identificació per a accedir el dia del fòrum
 5. Després del fòrum, rebràs un correu per a que emplenes un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment
 6. A partir de la data indicada en aquest correu, podràs accedir a un certificat dins de la teua fitxa d' UVocupació (http://www.uv.es/bolsadetrabajo) que podràs lliurar al responsable del teu centre per a obtindre la teua qualificació
   

Per a obtindre el certificat del fòrum, s'han de acomplir tres condicions (totes necessàries):

1) participar en les activitats proposades a la secció Programa  

2) entrar al xat d'almenys 5 empreses/entitats situades a la zona Empreses participants

3) emplenar el qüestionari d'avaluació del fòrum que rebràs per correu electrònic després de l'esdeveniment

 

Itinerari de visita 

El fòrum d'ocupació està dividit en 7 grans apartats que vos aconsellem exploreu per a no perdre-vos res.

Guia del visitant

► Zona Programa

En aquest bloc es pot consultar la programació del Fòrum i les diferents videoconferències i ponències que es realitzaran. 

Recoda que per accedir a les diferents videoconferències i ponències, cal entrar al enllaç que vas rebre en la teua adreça de correu electrònic en el moment de la inscripció i en el apartat "Nombre" assenyalar el codi d'identificació que reberes.

UVocupacio al Fòrum

Al llarg de la jornada del fòrum, des d'UVocupació posem a la teua disposició un servei d´orientació professional i laboral on podràs rebre informació sobre dubtes generals del fòrum i aspectes rellevants per a la teua inserció xateant directament amb nosaltres. 

Oportunitats d'ocupació

Empreses participants

En aquesta zona es troba l'expositor d'empreses i institucions on els i les participants, podran consultar la informació que cada empresa i entitat ha facilitat. Per exemple, vídeo corporatiu, un apartat amb documents d'interès, un altre apartat de buscar treball, etc.

Des d'aquesta zona, l'alumnat podrà accedir a la zona interactiva/xat de cada empresa situada a l'últim apartat d'aquesta i representada per una icona de xat . Entrant en cada empresa o entitat, es troben les diferents sales de xat, on es podrà interactuar directament amb l'empresa/institució, i traslladar-li qualsevol consulta, inquietud o dubte que es tinga sobre els seus perfils laborals, activitat de l'empresa, canals d'ocupació, etc.

Preguntes freqüents 

Notícies

 

 

Programa

 

10:00h-11:15 Inauguració i Conferència inaugural (Sala general)

Inauguració del fórum a càrrec de representants del centre i de la UV

Conferència inaugural:

Presenta: Albert Moncusí, Degà Fac. CC. Socials

Conferenciant: Pere Beneyto, Director Provincial del SEPE en València

Títol: Impacte de la COVID-19 sobre el Mercat de Treball. Crisi, cobertura social i perspectives de futur

 

11:30-12:30 Eixides professionals en l'àmbit de les Ciències Socials (Sala general)

Presenta: Celia Fernández,  Vicedegana Fac. CC Socials

Intervencions:

Javier Salvador Moncholi, titulat en Relacions Laborals i Recursos Humans

Julia Sanchis, titulada en Sociologia i Ciències Polítiques

Gloria Caravantes Lerma, titulada en Treball Social 

 

12:30h-14:00h Visita als estands podràs accedir a la sala d'atenció virtual de cada empresa/entitat i visita les oportunitats laborals

IMPORTANTE: POR PROBLEMAS CON LA RED SOLO FUNCIONA EL ACCESO A LOS CHATS CON LAS EMPRESAS EN LA VERSIÓN EN CASTELLANO

14:00-14:15 Cloenda (Sala general)

 

14:15-15:00 h Networking entre empreses (Sala exclusiva per a empreses)

 

Informació: De 10.00 a 15.00 UVocupació posa a la teua disposició un servei d'orientació professional i laboral on podràs rebre informació sobre dubtes generals del fòrum i aspectes rellevants per a la teua inserció clica ací 

 

 

UVocupació al Fòrum

VISITA EL NOSTRE STAND VIRTUAL 

 

 

 

 

 

 

 

Al llarg de la jornada del fòrum, des d'UVocupació posem a la teua disposició un servei d´orientació professional i laboral on podràs rebre informació sobre dubtes generals del fòrum i aspectes rellevants per a la teua inserció.

Xateja amb nosaltres! 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

Preguntes freqüents

  Fòrum d'Ocupació. Empreses

 • Com puc inscriure'm com a empresa al Fòrum d'Ocupació que m'interessa?

  Per a inscriure's com a empresa en el fòrum d'ocupació, en primer lloc ha d'accedir o registrar-se en www.uv.es/bolsadetrabajo.posteriorment i ja dins de la seua fitxa d'empresa, pot seleccionar el fòrum del seu interés i inscriure's. Rebrà un correu amb les dades d'accés el dia de l'esdeveniment així com una còpia del contracte subscrit.

 • Com puc entrar a veure els serveis que m'ofereix com a empresa el Fòrum d'ocupació?

  Per a accedir als serveis que li oferim com a empresa en el fòrum d'ocupació, la seua empresa ha d'estar registrada prèviament en l'esdeveniment a través de la web www.uv.es/bolsadetrabajo. En les diferents seccions de la web del fòrum, www.uv.es/forodempleo, podrà trobar tot el material corporatiu de la seua empresa i en el correu que rebrà tindrà l'url del xat amb estudiants i l'url del xat-networking amb altres empreses.

 

  Fòrum d'Ocupació. Estudiants

 • On em puc informar dels fòrums d'ocupació de la UV?

  Organitzem fòrums d'ocupació al llarg de l'any en diferents facultats.Més informació a www.uv.es/forodempleo.

 • Com puc inscriure'm com a estudiant al Fòrum d'Ocupació que m'interessa?

  Per a inscriure's com a estudiant en el fòrum d'ocupació, en primer lloc ha d'accedir o registrar-se en www.uv.es/bolsadetrabajo. Posteriorment i ja dins de la seua fitxa personal, pot seleccionar el fòrum del seu interés i inscriure's. Rebrà un correu amb les dades d'accés el dia de l'esdeveniment.

 • Com puc entrar a veure els serveis que m'ofereix com a estudiant el Fòrum d'Ocupació?

  Per a accedir als serveis que t'oferim com a estudiant en el fòrum d'ocupació, has d'accedir a la web www.uv.es/forodempleo i entrar en les activitats, així com en els xats de les empreses amb el codi que vas rebre per correu electrònic en inscriure't en l'esdeveniment.

 • Com puc obtindre el certificat d'assistència al Fòrum d'Ocupació?

  Per a obtindre el certificat d'assistència al fòrum, has de complir 3 condicions: 

  1. Assistir a les activitats programades en el fòrum
  2. Visitar el nombre d'empreses indicades pel teu centre
  3. Completar el qüestionari d'avaluació del fòrum que t'enviarem per correu electrònic. Podràs descarregar-te el certificat d'assistència en la teua fitxa d'UVocupació a partir de la data indicada en el correu que reps abans de completar el qüestionari
 • Com puc participar en les xarrades programades en el Fòrum d'Ocupació?

  Per a participar en les xarrades del fòrum d'ocupació, has d'entrar el dia indicat amb el teu codi i en l'enllaç que et facilitem per correu electrònic en inscriure't en l'esdeveniment

 • Com puc participar en els xat amb empreses del Fòrum d'Ocupació?

  Per a participar en els xats amb empreses del fòrum d'ocupació, has d'entrar el dia indicat amb el teu codi en els diferents enllaços que veuràs en la web www.uv.es/forodempleo