Fòrum d'Ocupació UVUniversitat de ValènciaFundació General UVUVocupació Logo del portal

El Fòrum d'Ocupació de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València se celebra el dia 27 d'abril de 2023. És un esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, en col·laboració amb  l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) , el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquest centre.

 

 

Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

 

 

 

 

Empreses premium
 • FUNDACIÓ VALÈNCIA ACTIVA
  La Fundació València Activa del Pacte per a l'Ús de la Ciutat de València - Comunitat Valenciana és una entitat dependent de l'Ajuntament de València i compta amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius: UGT, CCOO i la Confederació Empresarial Valenciana. Té la missió d'impulsar i coordinar les polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local a la ciutat, posicionant i projectant València com una ciutat estratègica i generadora d'ocupació.
 • Sector: Administració pública,Cultura
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de la Plata, 28, 46013, Valencia
 • LABORA. Servei Valencià d'Ocupació i Formació
  LABORA ofereix serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat; així com satisfer als ocupadors les seues necessitats d'ocupació, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de Navarro Reverter, 2, 46004, Valencia
 • ACCENTURE
  Accenture és una companyia global de serveis professionals, líder en capacitats digitals, de cloud i de seguretat. Combinant una experiència inigualable i habilitats especialitzades en més de 40 sectors econòmics, prestem serveis d'Estratègia i Consultoria, Màrqueting, Tecnologia i Operacions, impulsats per la xarxa de centres de tecnologia avançada i operacions intel·ligents més gran del món. Els nostres 624.000 professionals compleixen la promesa de la tecnologia i l'enginy humà tots els...
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  Avinguda de les Corts Valencianes, 58, Planta 11, 46015 València, Valencia
 • ANALOG DEVICES
  Analog Devices, Inc (ADI) és una empresa líder mundial en el sector dels semiconductors i la microelectrònica. Des de 2005 té un centre de desenvolupament a València que ocupes més de 100 persones treballant, en la seua major part, en tasques d'I+D+i. ADI és considerada com una de les millors empreses del món per a treballar per la seua cultura, perspectives, i remuneració. Busquem egressats en carreres científiques i tècniques per a treballar en el desenvolupament de nous circuits integrats,...
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Científic de la Universitat de València, 46980 Paterna, Valencia
 • AUTIS INGENIEROS
  Autis Ingenieros S.L.U. és una enginyeria dedicada a la integració de sistemes. Els nostres desenvolupaments se centren en activitats relacionades amb la indústria, amb atenció prioritària als sistemes de supervisió, control i automatització de processos de producció. Uneix-te a una empresa líder en el sector de l'automatització i integració de sistemes, en constant creixement i expansió internacional que compta amb noves instal·lacions d'avantguarda.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avinguda d Alacant 125, 46702 Gandia Valencia
 • BOSONIT
  En Bosonit, estem especialitzats en la consultoria tecnològica d'alt nivell. Busquem futurs professionals, que vulguin impulsar la seva carrera professional en l'àrea de les tecnologies de la informació. Ajudem als nostres clients aportant coneixement en tecnologies diferencials i disruptives com a pilar principal per a impulsar la transformació digital Formant al talent que demanda el futur a través de programes formatius d'última generació i col·laborem amb empreses i corporacions en el...
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Portales 71, oficinas 7.8.9 y 10. Logroño, La Rioja
 • CENTUM RESEARCH AND TECHNOLOGY
  CENTUM research & technology, part del grup CENTUM, es va fundar en 2010 amb la següent visió: volar amb un objectiu. La nostra missió és dissenyar, desenvolupar i comercialitzar sistemes aeronàutics de missió per als mercats d'Emergències, Seguretat, Defensa i Aeroespacial. Els nostres productes es basen en tecnologia punta desenvolupada per un equip d'enginyers altament qualificats. Creem solucions que permeten que les plataformes aeronàutiques no sols volen, sinó que volen amb un objectiu.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Fonte das Abelleiras S/N Edificio Citexvi 36310 Vigo (Spain)
 • COGITI VALENCIA (Colegio Oficial de Ingenieros Técnicos Industriales de Valencia)
  El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de València (també Graduats en Enginyeria de la branca Industrial…) és una corporació de dret públic les funcions principals del qual són l'ordenació de l'exercici de les professió, la representació institucional, la defensa dels interessos professionals dels col·legiats i la protecció dels interessos dels consumidors i usuaris dels serveis que ofereixen els col·legiats.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
 • EDICOM
  EDICOM és una multinacional tecnològica amb presència a València, Sevilla, Ciutat de Mèxic, Milà, París, Sao Paulo, Bogotà, Buenos Aires i Nova York. Si t'agrada el cloud computing, el desenvolupament de programari o treballar en projectes internacionals integrant les nostres solucions d'intercanvi electrònic de dades, i no et fa por utilitzar tecnologies avançades i avançar-te als canvis, eres un Edicomer! #TopTechTalent
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Parque Tecnológico de Pateran, Calle de Charles Robert Darwin, 8, 46980 Paterna, Valencia
 • ERNI DEVELOPMENT CENTER
  ERNI is a Swiss software engineering headquartered in Zurich. We are a company specialized in building customized business software solutions for our customers. In Valencia, we have one of our Software Delivery Centers to develop products and deliver services mainly for international customers in selected domains such as MedTech, Robotics, Industry, Finance or Transportation. Our SDCs combine an international setup with an environment full of challenges and technical-growth opportunities.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Paseo de la Alameda nº 4, 1º puerta 1 y 2, 46010 Valencia
 • FORD
  La factoria de Ford a Almussafes és la fàbrica europea de vehicles de Ford que produeix més varietat de models i la més gran del món quant a extensió: 2.700.000 m² de superfície (l'equivalent a 250 camps de futbol) 650.000 dels quals corresponen en edificis i plantes de producció. Té una capacitat productiva de més de 2000 vehicles i de 1800 motors diaris. Al juny de 2022, Ford va anunciar que la planta d'Almussafes serà l'encarregada de desenvolupar els seus nous vehicles elèctrics de...
 • Sector: Transports
  Tipus: Titularitat privada
  Pol. Ind. Ford, S/N 46440 Almussafes
 • INFOVERITY
  Infoverity és una companyia experta en la implementació de solucions de gestió de dades mestres (MDM i PIM) i es troba en cerca de professionals per a l'equip de València (Espanya) que vulguin desenvolupar la seva carrera dins del món de l'enginyeria com Data Engineer. Si tens experiència amb ETL's, SQL, Java/Python, et pots comunicar fluidament en anglès (treballem constantment amb l'equip dels EUA) i tens clar que el futur està en les dades, ets la persona indicada.
 • Sector: Consultoria
  Tipus:
  Avenida Cortes Valencianas 58, Oficina 803 46015 Valencia
 • LEYTON IBERIA
  Leyton Iberia aterra a Espanya en 2014. La nostra primera seu es va situar a Barcelona, des de la qual hem experimentat un creixement exponencial fins avui, on prestem servei en les principals ciutats d'Espanya: Barcelona, Bilbao, Girona, Gijón, Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Màlaga, València, Vigo i Palma. Ja confien en nosaltres més de 25.000 clients als quals, cada dia, els ajudem a millorar el rendiment dels seus recursos financers.
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  L, C. de l'Antiga Senda d'En Senent, 11, 46022 Valencia
 • MAIBORNWOLFF SPAIN
  900 colleagues at nine locations in Germany, Spain and Tunisia find every day the best solutions for our customers from all industries in IT consulting, software engineering and test management. These include well-known companies like BMW, Daimler, Deutsche Bahn, Dräger, KUKA, Miele, SMA Solar, Sonax, STIHL and Weidmüller.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
 • MAXLINEAR
  MaxLinear strives to improve the world’s communication networks for everyone by connecting people through our highly integrated radio-frequency (RF), analog, digital, and mixed-signal semiconductor solutions for access and connectivity, wired and wireless infrastructure, and industrial and multi-market applications. The company’s innovative solutions help shape the future of networking and communications technology. They drive 4G and 5G infrastructure; enable data center, metro and long-haul...
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Ronda de Narcís Monturiol, 11, D, 46980 Paterna, Valencia
 • MERCADONA
  Mercadona IT és l'àrea responsable del desenvolupament tecnològic de Mercadona, companyia de supermercats físics i en línia a Espanya i Portugal. Amb un equip intern compost per més de 1.000 persones, treballen per a crear les millors solucions tecnològiques per a modernitzar tots els processos interns de l'empresa líder de la distribució alimentària a Espanya: des de la logística, als recursos humans passant per les finances o la construcció.
 • Sector: Comerç
  Tipus: Titularitat privada
 • NTT DATA
  NTT Data som totes les persones que la formem. Un equip de més de 139.000 professionals, tan divers com diversos són els 50 països en els quals som presents i els diferents sectors en els quals desenvolupem la nostra activitat; telecomunicacions, sector financer (banca i assegurances), indústria, utilities, sector públic i sanitat.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida cortes valencianas nº39 46015, Valencia
 • OPOSICIONES GVA
  A la Direcció General de Funció Pública, li correspon la planificació, selecció, provisió de llocs i formació del personal al servei de l’Administració de la Generalitat. L’Administració de la Generalitat presta serveis directes a la ciutadania, des dels serveis socials més bàsics, fins a la promoció social, econòmica, educativa i cultural, per millorar les condicions de vida de tota la ciutadania de la Comunitat.Per a dur a terme les seves competències requereix comptar amb diversos perfils...
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
 • POWER ELECTRONICS
  Power Electronics és el fabricant mundial número u de sistemes de conversió d'energia per a emmagatzematge energètic i líder en la fabricació d'inversors solars per a plantes fotovoltaiques als EUA, LATAM, el Regne Unit i Espanya. Els seus productes són presents en prop de 1300 plantes distribuïdes en 35 països de tot el món. A més fabrica carregadors per a tota mena de vehicle elèctric. La companyia ha tancat el 2020 amb una xifra de 40GW de potència AC instal·lada, que han permés evitar...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Pla de Carrases B, CV-35, Salida 30, 46160 Llíria, Valencia, España
 • S2 GRUPO
  S2 Grup som la companyia de referència a Europa i Llatinoamèrica en Ciberseguretat, Ciberinteligencia i en operacions de sistemes de missió crítica. Comptem amb més de 15 anys d'experiència i operem en +15 països amb un equip de quasi 400 experts. Empreses de l'IBEX-35, ministeris i organismes com el CCN-CERT confien en nosaltres per a protegir els seus sistemes. La presència de S2 Grup a Europa i Amèrica Llatina és el reflex d'una aposta per la internacionalització dels nostres...
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Carrer de Ramiro de Maeztu, 7, 46022 València,
 • TMEIC(Toshiba Mitsubishi Electric)
  TMEIC (Toshiba Mitsubishi-Electric) és una multinacional que opera en diferents sectors i que té el seu headquarters a Tòquio, el Japó. TMEIC Port Technologies amb seu a València és una filial de la matriu americana, TMEIC Corporation Americas, que opera en el sector portuari automatitzant i digitalitzant les operacions que es duen a terme en les terminals de contenidors dels ports, emprant tecnologies capdavanteres com a AI, Machine Learning, visió artificial i IoT.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Pol. Ind. L'Alter C/ Dels Ferrers, 22 · 46290 Alcàsser, Valencia
 • XPLORE GROUP COMMERCE
  Consultora informàtica d'origen Belga i amb seu a Espanya des de fa 5 anys. Tenim oficines a Bèlgica, Holanda i Espanya. La nostra empresa està conformada per més de 55 startups cadascuna especialitzada en diferents tecnologies, ens destaquem especialment per treballar en el comerç electrònic. Els nostres centres de competència es complementen entre si, ja que comparteixen el seu coneixement i experiència i, per tant, poden oferir la resposta correcta a cada problema digital.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Av. d'Aragó, 13, Piso 30 46021 València, Valencia
 • REFLEQT
  Refleqt és la divisió de Xplore Group Spain, especialitzada en testing per a programari (Test automatitzat i Test per a Mobiles), el seu equip està format per experimentats analistes funcionals i enginyers d'automatització de proves. Amb aquest tipus perfils els permet ocupar-se qualitativament de tot el procés, des del concepte inicial fins al lliurament final. Realitzen proves personalitzades i/o aborden els reptes del procés de proves actuals.
Empreses participants
 • AIMPLAS
  En AIMPLAS som experts en el desenvolupament de nous productes relacionats amb la indústria del plàstic. Oferim el suport tecnològic necessari per a dur a terme els projectes més ambiciosos, millorant les propietats dels materials i optimitzant els processos de transformació. Són moltes les empreses que confien en nosaltres cada any per a la posada en marxa dels seus projectes d'I+D+i.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  València Parc Tecnològic. Calle Gustave Eiffel, 4. 46980 Paterna, Valencia, ESPAÑA
 • ALNUT (Alimentación y nutrición familiar)
  En Alnut som especialistes en el desenvolupament i elaboració d'una àmplia gamma de productes d'alimentació infantil i familiar, des de purés de fruites i verdures amb carn o peix, a postres làcties, smoothies i alternatives vegetals al iogurt. Som una empresa espanyola que elabora i cuina aliments sans i naturals per a tota la família per a altres empreses, bé siguin cadenes de distribució o marques privades.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  P. I. Ciudad de Carlet, Carrer de Garbi, 1 46240 Carlet (Valencia) - España
 • CAPGEMINI
  Capgemini és líder mundial en serveis de consultoria, transformació digital, tecnologia i enginyeria. El Grup està a l'avantguarda de la innovació per a abordar tota la gamma d'oportunitats dels clients en el món en evolució del núvol, el digital i les plataformes.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avda. Marqués de Sotelo, 6 (edificio Rex) Valencia.
 • CASA SYSTEMS
  Casa Systems is pioneering advanced ultra-broadband 5G solutions for mobile, cable, fixed and converged service providers. Casa Systems has core and access solutions to transform any broadband network for the 5G future. Our cloud native solutions are engineered for performance, flexibility and scale. Commercially deployed in over 70 countries, Casa serves more than 450 Tier 1 and regional service providers worldwide. Join us!
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Edificio Imper, Carrer dels Traginers N°14 Office 12B Polígono Vara de Quart | Valencia | Spain
 • CSIF VALENCIA (Central Sindical Independiente y de Funcionarios)
  CSIF EDUCACIÓ COMUNITAT VALENCIANA treballa per a millorar l'educació pública i les condicions laborals del col·lectiu docent. Ajudem i defensem al personal docent al llarg de la seva carrera professional, aportant la nostra dilatada experiència, professionalitat i independència. Proporcionem i assessorem en l'àmbit de la formació docent, adjudicacions, borses de treball, oposicions i altres procediments administratius. Disposem de serveis jurídics especialitzats i acció social amb importants...
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  Fernando el Santo, 17 · 28010 MADRID
 • DELEGACIÓ DE DEFENSA VALENCIA
  El Ministeri de Defensa ofereix oportunitats d'ocupació tanta per als ciutadans que vulguen incorporar-se a les Forces Armades així com per a aquells que mantenint la seua condició civil vulguen formar part d'aquest Ministeri. L'oferta de places d'ocupació pública per a personal civil estan desglossades en les categories de personal funcionari, personal laboral i personal estatutari.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Paseo De la Alameda 28 46010 València (València/Valencia)
 • EMBUTIDOS MARTÍNEZ
  Som fabricants d'Embotits i Burger Meat des de 1963, tenim 3 centres de treball amb més de 500 persones amb esperit d'innovació i renovació. Elaborem més de 40 milions de kg a l'any. Comptem amb una cadena de valor sostenible que garanteix la qualitat dels nostres productes, sent la primera empresa càrnia amb Certificació Sostenibilitat Global. Desenvolupem nous productes saborosos, nutritius i senzills per a ajudar a menjar d'una forma saludable i equilibrada, des del saber fer tradicional i...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Plaça Industrial Castilla, 82, 46380 Cheste, Valencia
 • FERMAX ELECTRÓNICA
  FERMAX és una empresa espanyola amb seu a València, líder en equips de porter electrònic, videoporter digital i sistemes de control d'accessos i present comercialment en més de 70 països. Actualment ocupa un lloc de preferència entre les marques més importants del món i recentment ha posat en marxa una divisió per a vendre serveis vinculats a la "smart city" a través dels seus videoporters, dirigida a la comercialització de serveis de caràcter informàtic.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida tres cruces, 133 46017 Valencia
 • FOCUSMÉTRICA
  Som una empresa valenciana dedicada a la implementació de productes nous basats en tecnologia Electrònica per a les Telecomunicacions actuals i desenvolupament de programari complementari. Som especialistes en solucions avançades de termografia homologada en línia, gestió i control de flotes GPS, i pionera en eines digitals per a l'optimització, planificació i gestió completa dels serveis. Comptem amb més de 20 anys treballant en el desenvolupament de projectes tecnològics.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
 • GFT IT CONSULTING
  GFT és una companyia pionera en transformació digital que desenvolupa solucions sostenibles basades en noves tecnologies, com la intel·ligència artificial i blockchain/DLT. Els experts de GFT creen i implementen aplicacions de programari escalable que fan que l'accés a models de negoci innovadors siga segur i senzill.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Roger de Lauria 19, planta 5ª 46002 Valencia
 • GREFUSA
  Som una empresa familiar, espanyola, fabricadora de fruita seca i snacks de cereals, aliments per a gaudir. El nostre objectiu: divertir i sorprendre constantment els nostres consumidors amb propostes que estan bones, pel seu sabor, i que són bones, perquè estan elaborades amb els millors ingredients i processos de fabricació. Líders en innovació, en Grefusa mantenim des de fa més de 15 anys un fort compromís nutricional, cuidant les matèries primeres, la selecció d'ingredients, els processos...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Avinguda de la Llibertat d'Ensenyança, 20, 46600 Alzira, Valencia
 • GRUPO SEGURA
  Grup industrial dedicat al disseny, desenvolupament i fabricació de components metàl·lics per a l'automòbil, principalment mitjançant processos d'estampació i soldadura. Estem especialitzats en el desenvolupament i industrialització de peces metàl·liques per a la indústria de l'automòbil, així com en disseny, enginyeria i desenvolupament de matrius d'estampació.Els dissenys de les nostres peces, permeten als nostres clients fabricar vehicles més segurs i lleugers, i per tant més ecològics.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Conde Alessandro Volta, 2. Parque Tecnológico de Paterna. 46980 Paterna (España)
 • HEALTH IN CODE
  Health in Code naix de la unió estratègica de Health in Code, Imegen i Genycell, empreses líders amb contrastada experiència i solidesa en el camp de la genètica. Formada per més de 200 professionals altament qualificats i especialitzats en diferents branques del coneixement, clínics, biòlegs, enginyers bioinformàtics, tècnics de laboratori, administració, estratègia i desenvolupament de negoci, treballant per a aconseguir un propòsit comú. Després d'aquesta integració, sorgeix una marca...
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Científic C/Catedrático Agustín Escardino 9, 46980 Paterna, Valencia
 • HIBERUS
  Som una de les principals companyies de consultoria tecnològica amb un capital 100% privat a nivell nacional. Especialitzats en la prestació de serveis de consultoria de negoci, desenvolupament tecnològic, transformació digital i outsourcing. Referents a nivell nacional per a múltiples entitats públiques i privades en les quals avui, gràcies al nostre treball, ens consideren com el seu soci principal a l'hora de resoldre (de la mà de la tecnologia) les seves necessitats vinculades a negoci i...
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avd. Cortes Valencianas, 41. Entresuelo 2. 46015 Valencia
 • IFEDES CONSULTORES
  En Ifedes portem més de 30 anys acompanyant en el creixement, transformació i orientació al mercat de multitud d'empreses. El nostre rol és ser el partner estratègic en el qual l'empresa se secunda per a evolucionar, professionalitzar-se i en definitiva, per a tindre una posició competitiva avantatjosa en un mercat cada vegada més volàtil
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ de Quart, 104, 1ª planta, 46008 Valencia
 • INSERTA EMPLEO (Fundación ONCE)
  Inserta Empleo naix en 2009 amb el ferm compromís d'incloure a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. La formació i ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini, i el suport a l'autonomia personal són les màximes d'aquesta nova entitat sense ànim de lucre que prossegueix amb la filosofia de la Fundació ONCE basada en el suport a un col·lectiu en risc d'exclusió social al qual ha aconseguit obrir les portes d'un futur prometedor.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
  Pasaje Ventura Feliu, 15. Entresuelo ; 46007-Valencia
 • ITE (Instituto Tecnológico de la Energía)
  L'Institut Tecnològic de l'Energia (ITE) compta amb 30 anys de trajectòria en el sector energètic, un àmbit en el qual és centre tecnològic de referència a nivell internacional. La seva activitat és molt variada, inclou diferents serveis per a l'àmbit elèctric i energètic, organitza formació especialitzada de màxima qualitat per a formar als professionals del present i del futur, i destaca pels projectes de R+D+i que desenvolupa tant per a empreses com propis.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
 • ITENE (Instituto Tecnológico del Embalaje, Transporte y Logística)
  En ITENE resolem reptes i necessitats a través de la innovació i el coneixement. Ens esforcem per proporcionar la pròxima generació de tecnologies per a l'economia circular, l'eficiència de l'embalatge, la seguretat i salut en productes i processos i la mobilitat sostenible i intel·ligent. Per a aconseguir-ho, ens recolzem en la principal força que fa que es mogui el món: el talent humà.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parque Tecnológico C/ Albert Einstein, 1. C.P.: 46980 Paterna - Valencia - Spain
 • MAHLE ELECTRONICS S.L.U.
  Junts movem el món des de fa més de 100 anys. La nostra passió per la tecnologia ens ha convertit en el que som hui dia: un soci de desenvolupament i proveïdor de sistemes del sector automobilístic líder a nivell internacional. A aquest efecte, en MAHLE tenim com a objectiu crear una mobilitat més eficient, més ecològica, més còmoda i més barata. Dins del marc de la nostra estratègia dual, treballem tant en motors de combustió intel·ligents per a l'ús d'hidrogen i altres combustibles no...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Nicolás Copérnico 12, 46980 Paterna, Valencia
 • NUNSYS
  Nunsys és una empresa especialitzada en la implantació de solucions integrals de tecnologia. Realitza projectes de Transformació Digital, Ciberseguretat, Indústria 4.0, Comunicacions, Sistemes, Programari, Audiovisuals i Formació, dirigits tant a empreses privades com a entitats públiques que aposten fortament per la innovació
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Edificio Central Valencia. Calle Gustave Eiffel, 3 Parque Tecnológico 46980 Paterna – Valencia
 • POWERCO
  Our mission has started. The newly founded PowerCo will carry out all battery cell activities of the Volkswagen Group - from processing raw materials to developing a unified Volkswagen battery cell, to managing the European gigafactories. At our headquarter in Salzgitter we experience the transformation of mobility up close. Our goal is to create a positive impact on society, the environment and economy. To reach our goals, we need your POWER!
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida del Marques de Sotelo 6, 46002 Valencia
 • SOPRA STERIA
  Amb presència en més de 25 països i amb més de 45.000 col·laboradors, la nostra missió és guiar als nostres clients, socis i professionals a trobar solucions per a construir un futur positiu posant el digital al servei de les persones. Més enllà de les tecnologies, creiem en la intel·ligència col·lectiva, convençuts que contribueix a avançar el món. Junts, construïm un futur prometedor aportant beneficis: solucions sostenibles amb impactes positius que integren plenament les interaccions entre...
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avd. Manoteras 48, 28050, Madrid, Spain
 • SOTHIS SERVICIOS TECNOLOGICOS
  Constituïda en 2008 i invertida pel president de Mercadona, Juan Roig, a través de Angels Capital, Sothis ha fet un salt qualitatiu en els últims anys. Els seus inicis van ser molt lligats als sistemes i les comunicacions fins que en 2017 Juan Roig es va fer amb el 100% de la companyia i les seves àrees de negoci s'incrementen: s'incorporen les divisions d'industrial i gestió empresarial. Des de llavors,no ha deixat de créixer augmentant la seva plantilla fins als 890 empleats.
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  Sothis, Parque Tecnológico, Carrer de Charles Robert Darwin, 13, 46980 Paterna, Valencia
 • TORRECID
  TORRECID és un grup Empresarial Multinacional Globalitzat dedicat a subministrar productes, serveis, solucions i tendències de futur als sectors de la Ceràmica i el Vidre. El Grup Torrecid és present en més de 28 països/regions i amb clients en més de 130 països, tenint la seua Seu Central a l'Alcora – Castelló, a Espanya.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Ptda. Torreta S/n – Ctra. Alcora – Castelló 12110 - (L Alcora) - Castellón
 • UGT SERVEIS PÚBLICS PV
  La UGT és una confederació sindical constituïda en 1888. Un dels dos sindicats majoritaris, dins dels més representatius, i per això és un interlocutor social. La Unió General de Treballadores i Treballadors és una organització progressista, compromesa, reivindicativa, democràtica i independent amb presència en tots els sectors d'activitat i en tot el territori espanyol. En el nostre cas, el sector d'Ensenyament forma part de la Federació de Serveis Públics i els nostres fins són l'atenció,...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Arquitecte Mora, 7, 3r, 46010 Valencia
 • UNICC (United Nations International computing Centre)
  El Centre Internacional de Computació de les Nacions Unides (CICENU o UNICC per les seues sigles en anglés) té més de 50 anys d'experiència com el principal soci estratègic per a solucions digitals i de ciberseguretat del Sistema de les Nacions Unides. Dissenyem i implementem eines i programes digitals transformadors per a fer costat a més de 90 clients i organitzacions associades en el compliment dels seus mandats.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
 • WOZTELL SANUKER
  WOZTELL és una plataforma conversacional en el núvol on gestionar les converses entre la teva empresa i els teus clients a través de xat en viu, missatges push i automatitzacions amb chatbots.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida Cortes Valencianas, 10, 1 Izquierda, 46015 Valencia
 • WÜRTH ELEKTRONIK
  El Grup Würth Elektronik eiSos és un fabricant de components electrònics i electromecànics per a la indústria electrònica i facilitador tecnològic per a solucions electròniques orientades al futur. Würth Elektronik eiSos és un dels majors fabricants europeus de components passius i opera en 50 països. Les seues plantes de producció a Europa, Àsia i Amèrica del Nord subministren productes a un creixent nombre de clients a tot el món
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Científic Universitat de València C/ Catedrático Agustín Escardino 9 46980 Paterna (Valencia)
 • CÀTEDRA DE CULTURA EMPRESARIAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
  Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València és un fòrum de talent, coneixement i impulsor de lideratge. Té com a principal suporte el seu Patronat, i la seua missió essencial consisteix a fomentar entre els estudiants la inquietud empresarial i acompanyar durant els primers passos les iniciatives emprenedores sorgides del seu entorn connectant a l'alumnat universitari amb el repte empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
 • PARC CIENTÍFIC DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA (PCUV)
  El Parc Científic Universitat de València (PCUV) es va constituir amb l'objectiu d'impulsar la transferència de coneixement des de la investigació científica cap al sistema productiu i per a donar suport al desenvolupament d'activitats empresarials innovadores d'alt contingut científic i tècnic. Situat al campus universitari de Burjassot-Paterna, és un ecosistema d'innovació que compta amb dues àrees diferenciades i complementàries: l'àrea científic-acadèmica i l'àrea empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  C/ Catedrático Agustín Escardino, 9 46980 Paterna (Valencia)
 • UVEMPRÉN
  UVemprén és una estratègia institucional destinada a capacitar en innovació i validar idees i projectes d'importància social per a contribuir al desenvolupament professional i la millora de l'ocupabilitat del seu estudiantat mitjançant programes formatius específics, serveis d'emprenedoria, espais i recursos per a la innovació i a una marca atractiva i socialment responsable.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Campus de Blasco Ibáñez: Carrer Amadeo de Saboya, 4 baix 46010 València; Campus de Tarongers: Edifici d’Instituts d’Investigació. Planta baixa. Despatx B.1. C/Serpis, 29 46022 València
Guia del visitant

Procediments per a participar: Empreses
Si és vostè una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València, pot contactar amb l'àrea d'ocupació i emprenedoria perquè l'informem de les condicions d'inscripció.
Les dades de contacte són:Procediments per a participar: Estudiantat
Participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu.
Si ets estudiant/a o titulat/titulada universitari/a, és necessari que t’inscrigues prèviament a la jornada per a obtenir un certificat d'assistència posterior.
En el Fòrum hi haurà xarrades, tallers, taules rodones i un espai amb estands d'empreses.

 

 • Per a participar-hi, és imprescindible que seguisques aquestes instruccions:

 1. Accedeix o registra't al web https://uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp

 2. Entra a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria" dins la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interès

 3. Cal inscriure's al esdeveniment del fòrum al qual assistiràs. Important: no modifiques la direcció de correu durant la reserva del tiquet de l'esdeveniment. És necessari que mantingues el correu durant tot el procés de reserva. Aquest correu és el que tens a la teua fitxa d'UVocupació i el que utilitzarem per a validar la teua assistència al fòrum

 4. Per cada esdeveniment al qual t'hages inscrit, rebràs un correu amb un codi QR que hauràs de mostrar i validar amb el personal d'UVocupació abans de l'inici de cada activitat

 

 

Requisits per a obtenir el certificat d'assistència al fòrum. S'han d'acomplir tres condicions (totes necessàries)

 1. Entra en la teua fitxa d'UVocupació a través de la web d'UVocupacio:

Cal inscriure's i assistir a 1 de les activitats del matí o de la vesprada proposades en el "Programa":

​Activitats matí:

 • 13:00h-13:30h Taula rodona: Serveis de la UV relacionats amb l'ocupabilitat

​Activitats vesprada:

 

 • 15:30h-16:00h Àmbit Telecomunicacions. Taller d'orientació professional - Trobada amb els col·legis i associacions professionals

 • 15:30h-16:00h  Àmbit Enginyeria industrial. Taller d'orientació professional - Trobada amb els col·legis i associacions professionals

 • 15:30h-16:00h  Àmbit TIC. Taller d'orientació professional - Trobada amb els col·legis i associacions professionals

 

 1. Interaccionar amb les empreses/entitats situades a l'esplanada enfront de la cafeteria. L'assistència als estands es registrarà mitjançant els QR que hi haurà en tots els estands que visites. Cada empresa o entitat tindrà el seu propi codi QR. Caldrà llegir-lo i emplenar les dades que es sol·liciten

 

 

 1. Emplenar el qüestionari d'avaluació del fòrum. Després del fòrum i en el termini màxim d'una setmana, rebràs un correu perquè emplenis un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment.

NOTA: A partir de la data indicada en el correu del qüestionari i no abans, podràs accedir al certificat dins de la teva fitxa de UVempleo. Després podràs lliurar el certificat al responsable del teu centre per a obtenir la teva qualificació.

 

 

 

 

Itinerari de visita a la web

El web del fòrum d'ocupació està dividit en 6 grans apartats que t'aconsellem que consultes per a no perdre't res.
Guia del visitant
Zona Programa
UVocupació en el Fòrum
L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu estand per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.
Oportunitats d'ocupació
Empreses participants
En aquesta zona es troba l'expositor d'empreses i institucions on les persones participants podran consultar la informació que cada empresa i entitat ha facilitat. Per exemple, vídeo corporatiu, un apartat amb documents d’interès etc.
Notícies


 

 

 

 

 

 

 

 

Programa

13:00h-13:30h TAULA RODONA: SERVEIS DE LA UV RELACIONATS AMB L'OCUPABILITAT

Saló de Graus. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

Intervencions:

 

 • Rafael J. García Martínez, Director de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València

 • Encarna Mazón Ballester, Directora de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València

 • Carmen Sánchez Cebriá, Tècnica de  la Unitat de Mobilitat del Servei Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat de València

 • Gloria Ferrer Meneu, Tècnica del Departament d'Ocupació i Emprenedoria de ADEIT, Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València

 • Mª José Torres Grafiada,Cap d'UVocupació / Isabel Gosálvez Cuenca, Tècnica d'Orientació d'UVocupació de la Universitat de València

 

 

13:30h-15:30h BENVINGUDA TALENT-FEST 23

Saló de Graus. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

Benvinguda institucional al fòrum i Benvinguda Talent a càrrec de:

 • Mª Vicenta Mestre Escrivà, Rectora de la Universitat de València

 • David Alfonso Jarque, Director general de Funció Pública de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana

 • José Rafael Magdalena Benedicto, Director de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València

 

VISITA ALS STANDS DE LES EMPRESES I ENTITATS

Networking entre alumnat i empreses. Informa't de les oportunitats laborals de les empreses i entitats

Degustació de paella valenciana. Música ambiental

 

 

 

ACTIVITATS VESPRADA 

15:30h-16:30h TALLER D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL - TROBADA AMB ELS COL·LEGIS I ASSOCIACIONS PROFESSIONALS

ÀMBIT TELECOMUNICACIONS

Espai 2.1.2 Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

Intervencions:

 • COGITCV - Col·legi Oficial i Associació Valenciana de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació a la Comunitat Valenciana

   

ÀMBIT ENGINYERIA INDUSTRIAL

Espai 2.1.4 Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

Intervencions:

 • COGITI VALENCIA - Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de València

 

ÀMBIT TIC

Espai 2.1.6 Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

Intervencions:

 • Som digitals - Associació de Tecnologies de la Informació de la Comunitat Valenciana

 

 

16:30h-18:00h XERRADA PROFESSIONAL:  GIRLS4STEM

Terrassa cafeteria Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

Benvinguda i networking amb refrigeri de cortesia i taula rodona

 

 

 

 

 


 

UVocupació

VISITA EL NOSTRE STAND 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu stand durant tota la jornada per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.

 

 

 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

       

 

 

                                     

 

 

 

 

CURSOS AMB CRÈDITS 2022-2023 

 

Oportunitats d'ocupació

Pots trobar aquestes i més oportunitats laborals en la nostra web          

 

  Oportunitat laboral Ubicació
1 Big Data, data science y data analytics Comunidad Valenciana
2 Software developer Trabajo 100% remoto, posibilidad de trabajo presencial en Vigo
3 FPGA Engineer Trabajo 100% remoto, posibilidad de trabajo presencial en Vigo
4 Ingeniera/o Electrónica/o |Sector automoción Motilla del Palancar
5 Data Analyst Varias localidades
6 Data Engineer Valencia
7 Data Engineer con experiencia Valencia
8 Consultor/a nuevas tecnologías y transformación digital Varias localidades
9 Consultor/a data science Varias localidades
10 EMB SW Electronics Engineer Valencia
11 SW Tech Lead Valencia
12 Técnico/a de Formulación de Tintas Paterna
13 Técnico/a de Laboratorio Paterna
14 Jefe/a de Proyectos de Nanomateriales Paterna
15 Agente de Innovación Paterna
16 Doctorado industrial en sistemas de visión basado en tecnologías de Tiempo de Vuelo Paterna
17 Graduate Designer, IC Layout Valencia
18 Coordinador/a propuestas europeas Valencia
19 Engineer, Analog Design Engineering Valencia
20 Software QA Engineer Valencia
21 Engineer, Digital Design Engineering Valencia
22 Staff Digital Design Engineer Valencia
23 Técnico/a Comercial Nuevos Materiales Paterna
24 Técnico/a Comercial Paterna
25 Ingeniero/a de sistemas Liria
26 Formador/a Técnico/a Liria
27 Programador/a .NET y C# Liria
28 Ingeniero /a de Pruebas Eléctricas en Fábrica Liria
29 Técnico/a Desarrollo de Negocio Paterna
30 Técnico/a Desarrollo de Negocio Paterna
31 Recién titulados/as Valencia
32 Especialista técnico/as en ventas Paterna
33 Convocatorias Ofertas de Empleo Público Agencia Estatal de Administración Tributaria Varias localidades
34 Ingeniero/a Firmware Algemesí o Valencia
35 Ingeniero/a FW Algemesí o Valencia
36 Titulad@s Ingeniería o grados de la rama de ciencias Valencia
37 Java Developer Rafelbuñol
38 Químico/a I+D Paterna
39 Convocatoria por oposición-concurso, Escala de Oficiales Cuerpo de Ingenieros/as Varias localidades
40 Consultor/a comercial Datos & IA Paterna
41 Consultor/a de ERP SAGE X3 Paterna
42 Consultor/a desarrollo de negocio ERP Paterna
43 Consultor/a financiero/a Business Central (NAV) Paterna
44 Data Scientist Paterna
45 Programador/a ERP SAGE X3 Paterna
46 Programador/a Fullstack Paterna
47 Técnico/a Microinformática (Discapacidad mín. 33%) Paterna
48 Software Integrator Varias localidades
49 Ayudante técnico/a Desarrollo de aplicaciones empresariales Valencia
50 Programador/a Informático/a Valencia
51 Android Developer Valencia
52 Software Tester Test Automation Valencia
53 Software Engineer Valencia
54 Software Engineer Cyber Security Valencia
55 Cloud Engineer Valencia
56 Bioinformático/a Madrid
57 Programador/a Valencia
58 Técnico/a en investigación de mercado y sondeos de opinión Burjassot
59 Técnico/a comercial Ingeniería La Alcora
60 Project Software Engineer Valencia
61 Software Engineer Valencia
62 Desarrollador/a de software Paterna
63 Estadístico/a para análisis de costes Valencia
64 Post-doc & PhD candidate position in 6G (vehicular) subnetworks Elche
65 Inspector/a organismo de control Comunidad Valenciana
66 Product Manager / Design Engineer EMC & SIPI or Power Magnetics Barcelona, Berlin, Munich,Waldenburg
67 Project Delivery Rafelbunyol
68 Investigador/a I+D+i Biotecnología Valencia
69 Java Backend Developer Valencia y Alicante
70 Ingeniería Oficina Técnica Alcora
71 Laboratorio de Calidad Alcora
72 Ingeniero/a de Proyectos Internacionales Alcora
73 Técnico/a de Producción Alcora
74 QA Engineer Valencia
75 MAHLE NextGen Talent Program - Software Valencia
76 MAHLE NextGen Talent Program - Hardware Valencia
77 Contrato de Investigación Zaragoza
78 Microsoft 365 Consultant Valencia
79 Power BI Specialist Valencia
80 Gestor/a Proyectos Europeos I+D+i Valencia
81 Recién titulados/as Valencia
82 Ingeniero/a para Diseño e instalación maquinaria Motilla del Palancar
83 Software Engineer Paterna
84 Technical Support Engineer Gandía