Logo de la Universdad de Valencia Logo Campus de Ontinyent Logo del portal

 • imatge de la noticia

  11/05/22

  Conferència del programa Unisocietat a Ontinyent

  "EL PAPER DE LA FORMACIÓ AL LLARG DE LA VIDA EN LA UNIVERSITAT ESPANYOLA " Conferenciant, Dr. José Eliseo Valle Aparicio del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València. 12 de maig 19h al Centre Cultural de Caixa Ontinyent

 • imatge de la noticia

  02/05/22

  Concert de l'Orquestra Filharmònica de la UV a Ontinyent

  En el marc de la Gira de Primavera 2022 de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, la formació musical que dirigeix Beatriz Fernández Aucejo actuarà al Teatre Echegaray d'Ontinyent el dia 19 de maig, a les 19 hores. Les entrades es podran adquirir en les taquilles del teatre (preu: 5 euros per a públic en general).

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  27/04/22

  𝗜𝗩 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝘃𝗲𝗿𝗮 𝗶 𝗩𝗜 𝗦𝗲𝘁𝗺𝗮𝗻𝗮 𝗣𝗲𝗱𝗮𝗴𝗼̀𝗴

  La Vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València, Ester Alba, ha participat, junt amb l'Alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez i el President de Caixa Ontinyent , el Catedràtic de la UV José Pla, aquest passat dimarts 26 d'abril en la jornada inaugural de la IV Universitat de Primavera i VI Setmana Pedagògica de la ciutat, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Universitat de València, Caixa Ontinyent i la Fundació Universitària Campus Ontinyent.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  05/04/22

  PREMI D'INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA "CAMPUS D'ONTINYENT" EN CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT

  Comunicació de la composició del jurat i relació dels treballs presentats al Premi d'Investigació de la Fundació Universitària "CAMPUS D'ONTINYENT" en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  05/04/22

  PREMI D'INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA "CAMPUS D'ONTINYENT" EN INFEREMERIA

  Comunicació de la composició del jurat i relació dels treballs presentats al Premi d'Investigació de la "Fundació Universitària "CAMPUS D'ONTINYENT" en Infermeria.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  04/04/22

  Conferència del programa Unisocietat a Ontinyent

  "La transposició de la Directiva 2019/1937 relativa a la protecció de les persones que informen sobre infraccions del Dret de la Unió" Conferenciant, Dra. Fabiola Meco del Departament de Dret Civil. Universitat de València. Presentat per Anselm Bodoque de l'Agència Valenciana Antifrau 7 d'abril 19h al Centre Cultural de Caixa Ontinyent

 • imatge de la noticia

  23/03/22

  3a EDICIÓ D’AJUDES PER A LA REALITZACIÓ DELS TREBALLS DE FI DE GRAU (TFG) “FUNDACIÓ CAMPUS D’ONTINYENT”

  Amb la finalitat d'estimular l’activitat docent i investigadora sobre temes relacionats amb la comarca de la Vall d’Albaida, la Fundació Universitària “Campus d'Ontinyent” convoca la tercera edició d’ajudes per a realitzar els Treballs de Fi de Grau (TFG) de les titulacions de grau que existeixen al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  09/03/22

  Màster Universitari en Psicologia General Sanitària (Ontinyent)

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  08/03/22

  ALIMENTACIÓ SALUDABLE. ETIQUETATGE D’ALIMENTS

  La conferència a càrrec de Mª Isabel Martínez Martínez Professora de la Facultat d'Infermeria i Podologia. Doctora en Farmàcia. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Graduada en Ciència i Tecnologia dels aliments. Versarà sobre l'alimentació saludable i què podem fer per a tenir un envelliment actiu i longeu i donar eines per a millorar la qualitat de vida a través de l'alimentació, per a això necessitem conéixer el que mengem i saber interpretar les etiquetes dels aliments.

 • imatge de la noticia

  08/03/22

  Dia Internacional de les Dones

  Hui, Dia Internacional de les Dones, un any més ho commemorem il·luminant la nostra façana.

  [Leer más]