Logo de la Universdad de Valencia Logo Campus de Ontinyent Logo del portal

 • imatge de la noticia

  15/04/21

  ‘Recuperant patrimoni de la Universitat: mapes i plànols del segle XIX’

  Al Campus de la Universitat de València a Ontinyent comptem des de hui dijous 15 d’abril i fins al dijous 6 de maig l’exposició ‘Recuperant patrimoni de la Universitat: mapes i plànols del segle XIX’, que mostra el procés d’intervenció i consolidació de 47 mapes del segle XIX de la Cartoteca, la unitat especialitzada en material cartogràfic que depén de la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà.

  [Leer más]

 • Ajudes TFG Campus d'Ontinyent

  14/04/21

  BASES 2a EDICIÓ D’AJUDES PER A LA REALITZACIÓ DELS TREBALLS DE FI DE GRAU (TFG) “FUNDACIÓ CAMPUS D’ONTINYENT”

  Amb la finalitat d'estimular l’activitat docent i investigadora sobre temes relacionats amb la comarca de la Vall d’Albaida, la Fundació Universitària “Campus d'Ontinyent” convoca la segona edició d’ajudes per a realitzar els Treballs de Fi de Grau (TFG) de les titulacions de grau que existeixen al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València. ****** FINS LES 14h. DEL DIVENDRES 14 DE MAIG DE 2021 ******

  [Leer más]

 • Entrega Premi Benicadell

  31/03/21

  El Campus d’Ontinyent, premiat per l’ús del valencià

  El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València ha estat premiat per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. El lliurament del guardó ha tingut lloc aquest dimecres 31 de març a aquest Campus de la Universitat de València.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  08/02/21

  Vols ser mentor o mentora? a la FCAFE

  La Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport posa en marxa, juntament amb el SeDI (Servei d’Informació i Dinamització), el programa Entreiguals de mentoria d’estudiants de la Universitat de Valencia.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  05/02/21

  Conferències d’UNISOCIETAT PRIMAVERA online

  La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i els ajuntaments que formen part del programa Unisocietat (Alzira, Benetússer, Bétera, Cullera, Gandia, l’Eliana, Massamagrell, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet, Requena i Riba-roja de Túria) continuen oferint durant el mes de febrer la programació de les conferències d’UNISOCIETAT PRIMAVERA online perquè l’alumnat puga continuar gaudint d’aquesta activitat amb les màximes mesures de prevenció enfront de la pandèmia causada pel COVID-19.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  26/01/21

  Premis Aprendre anglès

  Resolución de 4 de noviembre de 2020, de la Vicerrectora de Estudios y Política Lingüística de la Universitat de València, por la cual se convocan los premios Aprendre anglès para los estudiantes de los grados del campus d’Ontinyent del curso 2019-2020 y se establecen las bases que los regulan.

  [Leer más]

 • Obertura extraordinària Sala d’Estudi Nadal 20-21

  13/12/20

  Obertura extraordinària Sala d’Estudi Nadal 20-21

  [Leer más]

 • Horaris exàmens

  01/12/20

  Primera convocatoria parciales curso 2020-2021

  Convocatorias de exámenes curso 2020-2021 (Asignación de aulas y turnos) Primera convocatoria del primer semestre y parciales de los Grados con docencia en el Campus de la Universitat de València en Ontinyent

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  07/06/18

  Concert BIG BAND del Conservatori Professional de Música d'Ontinyent.

  Concert BIG BAND del Conservatori Professional de Música d'Ontinyent. Dijous 7 de juny 19,30 al Campus d'Ontinyent de la Universitat de València. Carrer Echegaray, 1 Ontinyent

  [Leer más]

 • II Gimnastrada Universitària d’Ontinyent

  16/05/18

  II Gimnastrada Universitària d’Ontinyent

  La II Gimnastrada Universitària d’Ontinyent pretén ser un espectacle multitudinari amb l'objectiu de promocionar la gimnàstica i l'intercanvi artístic-expressiu, mitjançant una jornada d'exhibició de diferents modalitats i tendències gimnàstiques d'índole variada.