càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

L’Alqueria Coach Experience: Novetat en formació amb Ferran Pizcueta

  • 3 de febrer de 2023
CARTELL INFORMATIU

Valencia Basket fa un pas més en la formació d'entrenadors amb la creació de L’Alqueria Coach Experience. Una novetat que s'uneix a l'àmplia oferta existent de formació en el Club com les jornades d'entrenadors o els seminaris transversals, tot això sota l'empara de la Càtedra de Bàsquet al costat de la Universitat de València. El responsable d'aquest Coach Experience serà Ferran Pizcueta, tècnic de la pedrera taronja.

A partir del 8 de gener de manera ininterrompuda els entrenadors que ho desitgen tindran l'oportunitat d'assistir als Coach Experience que inclouen: 

  • Assistència a un entrenament d'un equip de planter a peu de pista (45 minuts)
  • Col·loqui i torn de preguntes amb l'entrenador (15 minuts)
  • Dossier amb material didàctic en format PDF

 Els horaris són de dilluns i dimarts de 19.30 a 20.30 i els dijous de 17.45 a 18.45.

 A més, l'activitat està organitzada en col·laboració amb la FBVC i altres federacions territorials, per la qual cosa es podrà computar com a hores dels cursos d'entrenador. La formació també serà certificada i acreditada per la Càtedra de Bàsquet de la UV.

 Sobre Ferran Pizcueta

Ferran Pizcueta ha sigut tècnic de la pedrera a Valencia Basket durant 9 temporades. També ha entrenat en el Programa de Selecció i Detecció de Talents de la FEB (U12 a U15) durant més de 10 temporades. És exdirector tècnic de les Acadèmies FP Unlimited Basketball, Victor Claver i Marina Ferragut. En el que ha educació es refereix, ha sigut responsable i professor de les Àrees de Formació i Tàctica dels Cursos d'Entrenador de la FBCV durant 10 temporades, a més d'haver assistit com a ponent a multitud de clínics i congressos internacionals.

 Inscripció

La inscripció per a aquestes formacions ja està oberta amb un preu d'una jornada per 10€. També existeix l'opció de contractar un pack de 3 jornades per 24€ o un pack de 5 jornades per 30€. Inscriu-te a través d'aquest enllaç:

https://esdeveniments.uv.es/92338/detail/lalqueria-coach-experience-catedra-de-baloncesto-alqueria-del-basket-enero-mayo-23.html?private=1c298651b96453525157

 Servei d'informació gratuït

El Whatsapp de Formació d'Entrenadors, tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:

  1. 1.    Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  2. 2.    Escriu “entrenador” per a sol·licitar el servei.
  3. 3.    Accepta les bases legals.