càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València convoca el I Premi a la Ludificació de la ciutat de València (àrea antropologia de l'educació)

  • 28 d’abril de 2021
Logo

S'ha publicat en el Tauler de la Universitat de València la convocatòria del I Premi a la Ludificació de la ciutat de València en l'àrea d'antropologia de l'educació. l'objecte d'aquest concurs premiar les millors propostes innovadores per a donar a conèixer la història antropològica dels espais i monuments de la ciutat de València mitjançant enllaços amb codis realitzat per estudiants de la Universitat de València durant el curs 2020-2021.

La finalitat d'aquest premi és fomentar entre l'estudiantat universitari el repte de presentar propostes innovadores. Es tracta d'elaborar narratives infogràfiques ludificades. Aquestes infografies han d'estar orientades a promocionar la informació de la ciutat útil per a la ciutadania, patrimoni, medi ambient, etc.

Poden participar les i els estudiants que es troben matriculats durant el curs 2020-2021 en una titulació de Grau o Màster de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de València.

• S'acceptaran candidatures realitzades en grups de fins a un màxim de 6 persones.

• Cada candidatura haurà de proposar una única proposta de ludificació.

Els equips d'alumnes i alumnes de l'assignatura d'Antropologia de l'Educació durant el present curs queden automàticament inscrits perquè el treball a presentar forma part de la metodologia de l'assignatura.

Amb la sol·licitud (ANNEX II) s'haurà de presentar la següent documentació:

a. Treball presentat en el format seleccionat (infografia, vídeo, etc.)

b. Memòria explicativa del treball presentat.

Tota documentació i candidatura que es presente fora del canal establit o amb posterioritat al termini de finalització de presentació, no serà tinguda en compte. Igualment, si no compleix amb les estipulacions arreplegades en aquestes bases, no serà acceptada i no participarà en el premi.

Les sol·licituds es podran presentar a partir de l'endemà de la publicació en el Tauler de la Universitat i fins al 31 de maig de 2021.

La resolució del premi es farà pública en un acte organitzat per la Càtedra de Ludificació i Govern Obert de la Ciutat de València en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació el 25 de juny de 2021 i serà publicada en la pàgina web de la Càtedra.

La publicació en el Tauler de la convocatòria pot consultar-se en el següent enllaç.

 

Llista d'enllaços: