Logo de la Universdad de Valencia Logo Sección Sindical - Confederación General del Trabajo del País Valenciano Logo del portal

8M 2024: actes, ràbia i lluita feminista

  • 4 marzo de 2024
Image de la noticia

Des de la Secretaria de la Dona de CGT-València us comuniquem les accions proposades per a la setmana vinent entorn del 8M, dia de la dona Treballadora. Les propostes han nascut en el si de les reunions convocades per aquesta Secretaria per a tota l’afiliació i són les següents:

El dimarts 5M, fem una crida a l’afiliació per a acudir a la nostra seu en l’Av. Del Cid, 154 a les 10:00 hores per a desplegar la pancarta, «8M. Dons Lliures i Combatives«.

A les 11:00 hores acudirem a la concentració que tindrà lloc en la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge (a la Ciutat Administrativa 9 D’Octubre Torre 3 València) en suport a les treballadores del IVASS que reclamen el compliment del conveni col·lectiu, sota el lema «EL IVASS INCOMPLEIX«. Estem fartes de no descansar».

El dimecres 6M, de 17 a 19h, realitzarem un programa especial de CGT EN ACCIÓ dedicat íntegrament a les lluites de les dones treballadores, en el qual intentarem donar veu als col·lectius més precaritzades, que són els més feminitzats.

El divendres 8M, hem decidit acudir per confluència d’idees i per coincidència en els nostres manifestos, a la Manifestació que convoca l’Assemblea Feminista de València, el lema del qual és "De la misèria a la ràbia, de la ràbia a la lluita".

 

Aquesta manifestació comença en el CIE de Sapadors (Av. Dr Waksman, 52) el divendres 8M amb parlaments i performances dels col·lectius antiracistes a les 16.30 hores. A les 17.30 hores comença la Manifestació cap al centre de la ciutat, amb una parada en la Pl. De S.Agustín a les 18:30 hores, per a continuar la marxa que finalitzarà en la Pl. De la Verge.

Convoquem a tota l’afiliació a les 18.30 hores en la Plaça de Sant Agustí per a marxar al costat de l’assemblea feminista de València. Marxarem com a CGT, amb la nostra pancarta i amb el lema d’enguany: “ES VA ACABAR. Juntes transformem realitats”.

Des de la Secretaria de la Dona es fa una crida a la participació. Perquè és important continuar ocupant els carrers i reclamant els nostres drets.

Salut i Lluita!