Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

 • Rector Peset

Lista de novedades

Últimas 10 novedades

 • 19/11/18

  Exposició GASTRONAUTAS de Santi Tena. DEl 22 de novembre 2018 al 13 de gener 2019.

  Santi Tena torna a la pintura amb Gastronautas Després de diversos anys dedicat a l'adaptació a còmic del Tirant lo Blanc, l'artista Santi Tena (València, 1970) reprèn la pintura amb l'exposició Gastronatutas, la inauguració de la qual tindrà lloc el dijous propvinent 22 de novembre, a les 19:00 hores, a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, on es podrà visitar fins al 13 de gener de 2019. L'exposició presenta una sèrie de quadres inspirats pel món de la gastronomia, en els quals el pastitx i la paradoxa es donen cita per ironitzar sobre el món contemporani. Un món on l'eclecticisme, el mestissatge, la indefinició dels referents, la profusió de les imatges, el reciclatge del passat o l'avanç tecnològic donen peu a l'autor a desenvolupar unes escenografies pictòriques en les quals la realitat i la ficció es fonen en una abraçada tragicómica. Des de la dècada dels 90, Tena desenvolupa una carrera pictòrica dins del marc de la nova figuració valenciana, sent ambaixador de la mateixa en diferents exposicions nacionals i internacionals. Inauguració: dijous, 22 de novembre a les 19.00h. La exposició romandrà oberta al públic del 22 de novembre de 2018 al 13 de gener de 2019, de dimarts a diumenge d’11:00 a 19:00 hores en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València (Plaça Forn de Sant Nicolau, 4. València).

 • 16/11/18

  MIRANT. I Mostra Itinerant de Cinema i Salut Global. Dimecres 21, Divendres 23 i Dissabte 24 de novembre a les 19h.

  Dins de MIRANT, I MOSTRA ITINERANT DE CINEMA I SALUT GLOBAL, un espai en el qual, a través del cinema i els debats, busquem oferir una visió més ampla de l’estat de la salut a nivell global, des de l’enfocament de gènere, medi ambient, drets humans... DIMECRES 21 de novembre, 19.00 h Sala d'Actes Sonita Projecció de Sonita, Rokhsareh Ghaem Maghami, 2015, 91’ Col·loqui amb Ruth Mestre, investigadora i professora sobre teoria feminista i cultura. DIVENDRES 23 de novembre, 19.00 h Sala d'Actes Gràcies per la pluja Projecció de Thank You for the rain, Julia Dahr, 2017, 90’ Col·loqui amb Malika Outchitachen, dona marroquí migrada. Compartirà el seu testimoni i experiència sobre el seu procès migratori i el canvi climàtic. DISSABTE 24 de novembre, 19.00 h Sala d'Actes La salut a la meua comunitat Projecció de La Salud en mi comunidad, Yago Mateo. Col·loqui amb María Gento, tècnica que va estar acompanyant en el procès a Nicaragua. Organitza: Xarxes Sanitàries Solidàries. Finança: Generalitat Valenciana. Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 16/11/18

  El buròcrata i el pobre. Relació administrativa i tractament de la misèria. Divendres 23 de novembre 19h.

  Presentació del llibre de Vincent Dubois, intervindran l’autor i Joaquím Rius, professor de Sociologia de la Universitat de València i director de la revista Debats del Magnànim. Traducció simultània anglés-valencià. Organitza: Institució Alfons el Magnànim Centre Valencià d’estudis i d’Investigació. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 16/11/18

  ÀGORA'18 Diàlegs Solidaritat València. Dijous 22 i Divendres 23 de novembre.

  Agora ONGD es concep com una trobada anual dels agents que, en matèria de cooperació al desenvolupament i solidaritat, realitzen accions des de la ciutat de València amb els objectius de consolidar un espai de participació per al diàleg, la creativitat i la innovació, així com reflexionar sobre els treballs realitzats i donar pistes de les estratègies futures de la cooperació municipal. Organitza: Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València. Col·labora: CVONGD i Col·legi Major Rector Peset. Activitat amb inscripció al https://goo.gl/forms/8JVaDs9z9GEjtbwa2

 • 16/11/18

  II Jornades Dignitat i Justícia Social. Dimecres 21 de novembre de 9.00 a 17.00h

  Amb l’objectiu de reflexionar en matéria de Salut Mental, Recuperació i presó, visibilitzar la realitat del col·leciu de persones judicialitzades amb Trastorn Mental Greu des de l’enfocament de Drets Humans. Organitza: Ambit. Col·labora: Coordinadora de entitats de l’àmbit penitenciari de Valencia i Col·legi Major Rector Peset. Entrada Lliure. Aforament limitat.

 • 16/11/18

  Presentació del llibre Enyego d'Àvalos i l'autoria del Curial. Dimarts 20 de novembre a les 19'30h.

  Presentació del llibre d’Abel Soler, intervindran l’autor, Joandomènec Ros, president de l’IEC; Josep Lluís Canet, director de PUV i Vicent Flor, director del Magnànim. Organitza: Institució Alfons el Magnànim Centre Valencià d’estudis i d’Investigació, Publicacions de la Universitat de València i Institut d’Estudis Catalans. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 16/11/18

  Cinema Ballar en la foscor. Dimarts 20 de novembre a les 18h

  Projecció Dancer in the Dark, Lars von Trier, 2000, 140’ Dins del cicle Revelar la foscor Selma, immigrant txeca i mare soltera, treballa a la fàbrica d’un poble dels Estats Units. L’única forma de fugir d’aquesta vida rutinària és la seua passió per la música, especialment per les cançons i els números de ball dels musicals clàssics de Hollywood. Selma amaga un trist secret: està perdent la vista, però el pitjor és que el seu fill també es quedarà cec si no obté a temps els diners per a operar-lo. Organitza: Aula de Cinema de la Universitat de València. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 09/11/18

  20 anys de cooperació internacional per al desenvolupament, des del municipalisme. ODS i Municipis. Dijous 15 de novembre a les 10h.

  La jornada preveu una primera taula, on rebre la salutació i l’alè de representants d’institucions que ens han acompanyat i recolzat en aquests anys, per a posteriorment reflexionar des de diverses perspectives sobre el municipalisme i la Cooperació, per a concloure amb alguna experiència sobre la implementació dels ODS. Organitza: Musol, Diputació de València, Ajuntament de València. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Activitat gratuïta amb inscipció prèvia http://cort.as/-Btga Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 09/11/18

  Jornada Maternitats Vulnerables. Dimecres 14 de novembre a les 16h.

  Amb la participació d’Amàlia Alba Tarazona, presidenta de la Federació de Dones Progressistes Comunitat Valenciana; Assumpta Baig Torras, presidenta de l’Associació Salut i Familia; Elvira Méndez Méndez, Directora General de l’Associació Salut i Familia; Teresa Blat Gimeno, Federació de Dones Progressistes Comunitat Valenciana; Alicia Miyares Fernández, portaveu de la Plataforma ‘No somos Vasijas’ i de RECAV. Organitza: Federació de Dones Progressistes Comunitat Valenciana i Associació Salut i Familia. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset i Unitat d’igualtat de la Universitat de València. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia http://bit.ly/MaternidadesVulnerables-Valencia Aforament limitat.

 • 09/11/18

  Cinema Cap a la llum. Dimarts 13 de novembre a les 18h.

  Projecció d’Hikari, Naomi Kawase, 2017, 101’ Dins del cicle Revelar la foscor Misako (Ayame Misaki) és una apassionada guionista de pel•lícules per a invidents. La seua meticulositat per a transcriure el llenguatge visual en el llenguatge escrit, esforçant-se per trobar la paraula perfecta per a cada color, gest o textura, la fa oblidar quelcom tan important com els sentiments. En una projecció cinematogràfica coneix Masaya (Masatoshi Nagase), un fotògraf que està perdent la vista lentament. Misako descobrirà aviat les fotografies de Masaya, que li duran alguns records del seu passat. Junts aprendran a veure de manera resplendent el món que abans era invisible per als seus ulls. Organitza: Aula de Cinema de la Universitat de València. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

Para más novedades, utiliza el buscador

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies