Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

 • Rector Peset

Lista de novedades

Últimas 10 novedades

 • 21/09/18

  ‘Esports de Muntanya i Societat. Els reptes del muntanyisme valencià al S. XXI. Una mirada cap als orígens i experiències d’èxit per al futur’. Dijous 27 de setembre, a les 19.30h

  Taula redona amb la participació de Rafa Cebriàn, excursionista i escriptor de guies de muntanya; Rafa Vidaurre, alpinista i membre de l’expedició ‘Everest 91’; Raquel Diez, escaladora i alpinista; Javier Oliver i Carmen González, ‘Everest: encordados por la vida’; Xari Adrian, corredora per muntanya ultra trail. A la fila 0 com a convidats especials, José Soler Carnicer, Expresident de la Federació Valenciana de Muntanyisme, escriptor de turisme de muntanya; Héctor Verdú, Expresident de la Federació Valenciana de muntanyisme i Expresident del C. Exc. Ontinyent; Salvador Guerola, escalador del C. Exc. Ontinyent; Ismael Mollà, escalador, equipador zona escalada i autor ‘Guia de Montesa’; Javier Espinosa, tècnic de senders, instructor i àrbitre de Marxa Nórdica; Juan Carlos Gómez, guia alta muntanya i instructor de l’Escola d’Alta Muntanya; Gemma Cotrina, muntanyera i experta en ecoturisme; Sergio Plaza, tècnic de barrancs i empresari d’esports d’aventura. Presenta, Carles Ferris, muntanyer i escriptor de guies de senderisme. Modera, Juan Escrivà, muntanyer i President del Club de Senderisme Ardillas. Organitza: Fem Federació Fem Muntanya. Ardillas. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 21/09/18

  Presentació del IV informe d’Atenció Psicosocial a Dones Migrants de Red Acull, ‘Portadores de Drets’. Dimecres 26 de setembre a les 18h.

  Amb la participació de Aicha Ly, Lizbeth Rosales Hernández, Dolores Jacinto Nieto, Vega Velasco Sampedro i les veus de Vaneza Pacheco Ramírez i Yolanda Bautista Daza. Organitza: València Acull. Red Acoge. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 21/09/18

  L'interès superior de filles i fills víctimes de violència de gènere en processos de família. Cas Juana Rivas. Dimarts 25 de setembre a les 19h.

  Taula redona amb la participació de Francisca Granados Gámez, Directora Centre de la Dona de Maracena i Assessora Jurídica; Lara Esteve Mallent, Magistrada i Doctora en Dret Penal i Violència de Gènere. Modera, Cristina Nadal Gilabert, Escola de Pensament Feminista Amelia Valcárcel. Presenta, Elena Martínez García, Vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat; Catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València. Organitza: Escola de Pensament Feminista Amelia Valcárcel. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 13/09/18

  First Meeting. Amb Josep Lluís Galiana, Josep-Maria Balanyà i Avelino Saavedra. Dijous 20 de setembre a les 19.30h.

  First Meeting. Concert d'improvisació lliure a càrrec de Josep Lluís Galiana, saxofons, Josep-Maria Balanyà, piano i Avelino Saavedra, percussionista. Organitza: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 13/09/18

  Maltractaments, tortura i morts sota custòdia institucional. Projecció de 'La cifra negra' i posterior col·loqui. Dijous 20 de setembre 18h.

  Projecció del documental ‘La cifra negra’. Posterior Col·loqui amb Jorge del Cura, membre de la CPDT ‘Presentació de l’últim informe sobre ‘La tortura a l’Estat Espanyol’; Cesar Manzanos, Salhaketa d’Araba, ‘Entorns i situacions torturants: aïllament i morts a la presó’; Valentín Aguilar, APDH de Andalucia, ‘Sanitat a presó, Salud robada’. Modera: Mª Angeles Orti, Obra Mercedària Valencia. Organitza: Coordinadora per a la Prevenció i la Denùncia de la Tortura, Associació Obra Mercedària de València. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Associació Pro Drets Humans d’Andalucia. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 06/09/18

  Parlem de Codis Comuns, Eines Jurídiques en els Processos de Participació Ciutadana. Dimarts 11 de setembre, 19h.

  Intervenen, Neus Fàbregas, regidora de Govern Obert, Participació, Acció Veïnal, Transparència i Auditoria Ciutadana de l’Ajuntament de València. Marta García Pérez, directora de l’Assessoria Jurídica de l’Ajuntament de La Corunya. Ana Méndez de Andes. Investigadora sobre Comuns Urbans, Madrid 129. Giuseppe Micciarelli. Investigador sobre Comuns Urbans de la Universitat de Salern. Itàlia. Organitza: Ajuntament de València. Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • habitació estudiant

  05/09/18

  Nuevas admisiones de plazas de colegiales para el curso 2018-19. RESOLUCIÓN SEGUNDO PLAZO DE SOLICITUD

  Se publica la Resolución de 5 de septiembre de 2018, del Vicerrector de Cultura y Deporte de la Universitat de València, por la que se publica la relación de colegiales de nueva admisión en el Colegio Mayor Rector Peset, curso 2018-19, segunda fase.

 • 03/09/18

  Conferència. Serveis d'accès a la informació per al desenvolupament. A càrrec d'Alicia Sellés Carot. Dijous 6 de setembre, 18 h.

  Presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes Comunitat Valenciana i representant de la Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística en el Programa d'Incidència Internacional de la Federació Internacional d'Associacions de Bibliotecaris i Biblioteques. Presenta, Diego Álvarez, Professor Titular Universitat Politècnica de València. Inauguren, Marisa Baena Martínez, Delegada d’ISCOD en País Valencià i Federico Buyolo García, Director General de Cooperació i Solidaritat de la GVA. Organitza: ISCOD – PV. Finança: Generalitat Valenciana. Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. UGT – País Valencià. Col·labora: Unió de Periodistes Valenciana, Coordinadora Valenciana d’ONGD, Ajuntament de València, Universitat Politècnica de València, Col·legi Major Rector Peset. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • x

  18/07/18

  Convocades les beques de residència al Col·legi Major Rector Peset i Residència Damià Bonet per al curs 2018-19

  La vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de Valencia, ha convocades les beques de residència per a estudiants de la Universitat de València que estiguen matriculats en les titulacions de grau, màsters oficials i doctorat. Les sol·licituds s'han de presentar degudament emplenades mitjançant el formulari disponible en seu electrònica de la Universitat de València [http://entreu.uv.es] i el termini finalitza el día 22 de juliol de 2018.

 • habitación estudiante

  18/07/18

  Renovación y Nuevas admisiones plazas estudiantes para el curso 2018-19. Publicada la lista de admisión

  Se publica la Resolución de 23 de julio de 2018, del Vicerrector de Cultura y Deporte de la Universitat de València, por la que se publica la relación de colegiales de nueva admisión en el Colegio Mayor Rector Peset, curso 2018-19.

Para más novedades, utiliza el buscador

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies