Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 18/10/17

  Conferència ‘La representació de víctimes i victimaris en la cultura de memòria de l'Estat espanyol’

  Després de consolidar Els Debats del Magnànim amb les conferències de personalitats com ara Axel Honneth, Manuel Delgado o Sharon Weinberger, el cicle de debats del Magnànim torna al Col·legi Major Rector Peset amb força després de l'estiu amb la presència, el 18 d'octubre, del professor danès Hans Lauge Hansen, que protagonitzarà un debat que porta per títol 'La representació de víctimes i victimaris en la cultura de memòria de l'Estat espanyol'.

  [Llegir més]

 • 17/10/17

  Dia Mundial per ’Eradicació de la Pobresa. Acte de Pobresa Zero. Contra la desigualtat obscena

  Presenten l’acte Maite Puertes, portaveu de Pobresa Zero i Federico Buyolo, Director General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana. Modera Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat UV. Presentació de l’Informe sobre desigualtat d’Oxfam Intermon amb Nerea Basterra, directora territorial d’Oxfam Intermón per a la Zona Nord. A més, Manuel Elvido Vidal ens parlarà de l'actuació de PROEM AID en la crisi humanitària al Mediterrani.

  [Llegir més]

 • Poster de la película

  17/10/17

  Cinema al Peset: 'Donnie Darko' (Richard Kelly, 2001)

  Continua el cicle programat per l'Aula de Cinema de la UV amb motiu del 50 aniversari del Festival de Cinema de Sitges. Aquesta setmana projectarem 'Donnie Darko' (Richard Kelly, 2001), film de culte d'aquest director maleït i que parla del difícil pas de l'adolescència a la maduresa i de la paranoia i l'alienació de la joventut contemporània. Amb un impressionant repartiment encapçalat pels germans Gyllenhaal, Jake i Maggie.

  [Llegir més]

 • 16/10/17

  Presentació del número 80 de la revista CARÀCTERS i cloenda de l’exposició ‘80 CARÀCTERS · 20 Anys 1997/2017’

  Hui es clausura l'exposició que amb motiu de la publicació del número 80 de la revista CARÀCTERS ens ha acompanyat durant aquests dies, la cloenda de la qual es fa coincidir amb la presentació d'aquest número. A l'acte assistiran Marc Granell, poeta; Juli Capilla, escriptor i editor; Vicent Berenguer; poeta i editor i Begonya Pozo, directora de la revista CARÀCTERS.

  [Llegir més]

 • cartell

  16/10/17

  Activitats culturals del 16 al 22 d'octubre de 2017

  Aquesta setmana al Peset, acomiadem l'excel·lent exposició ’80 Caràcters · 20 anys’ (fins al proper 16 d'octubre) i presentem el número 80 d'aquesta publicació. Dins del cicle programat per l'Aula de Cinema de la UV, 'Sitges: 50 anys de terror' projectarem l'nteressant pel·lícula de Richard Kelly 'Donnie Darko' (2001). A més, acogim, dins de les activitats del Dia Mundial per l’Eradicació de la Pobresa, l'acte de Pobresa Zero 'Contra la desigualtat obscena'. També la conferència inclosa dins del cicle Els Debats del Magnànim 'La representació de víctimes i victimaris en la cultura de memòria de l'Estat espanyol’ a càrrec de Hans Lauge Hansen. I debats, presentacions... Us esperem!!!

  [Llegir més]

 • 04/10/17

  Anàlisi de l’evolució de les guerrilles a Colòmbia, i presentació del llibre de Darío Villamizar ‘Les guerrilles a Colòmbia'

  Acte obert amb Darío Villamizar, politòleg, escriptor i investigador, els treballs del qual contribuixen a interpretar aspectes rellevants de la recent història de Colòmbia, en la seua perspectiva amb América Llatina i el Carib. A més hi intervindran Emilia Bolinches, periodista i Carles Xavier López, director del Col·legi Major Rector Peset. Comptarem, a més, amb l'actuació musical de Borja Penalba.

  [Llegir més]

 • 03/10/17

  Concert a la Sala de la Muralla del cicle Joves Intèrprets de Culturarts Música.

  En aquesta ocasió comptarem amb l'actuació de Guillermo Pérez Nieto-Sandoval i Salvador Bolón, violoncels i Pablo Moreno, piano, els quals interpretaran obres de L. Boccherini, L. v. Beethoven, F. A. Kummer.

  [Llegir més]

 • Poster de la película

  03/10/17

  Cinema al Peset: 'Dance of The Vampires' ('El ball dels vampirs', Roman Polanski, 1967)

  Comença un nou cicle programat per l'Aula de Cinema de la UV amb el film de l'any 1967 dirigit per Roman Polanski 'Dance of the Vampires' ('El ball dels vampirs' i protagnizada per la que acabaria sent la seua esposa, la malmesa Sharon Tate. Es tracta de la primera pel·lícula en color de Polanski, i va estar present en la primera edició del Festival de Sitges en 1968. Suposà una curiosa incursió de Polanski en el gènere fantàstic amb grans dosis d'humor i surrealisme.

  [Llegir més]

 • cartell

  02/10/17

  Activitats culturals del 2 al 8 d'octubre de 2017

  Aquesta setmana al Peset, continua l'excel·lent exposició ’80 Caràcters · 20 anys’ (fins al proper 16 d'octubre). I torna el cinema amb el nou cicle programat per l'Aula de Cinema de la UV, 'Sitges: 50 anys de terror' amb la pel·lícula de Roman Polanski 'Dance of the Vampires'. A més música, amb un nou concert del Cicle de Joves Intèrprets de l’Institut Valencià de Cultura. Una interessant xarrada col·loqui sobre el procés de pau i els drets humans a Colòmbia des de la perspectiva de gènere i la presentació del llibre de Darío Villamizar 'Les guerrilles a Colómbia'. Us esperem!!!

  [Llegir més]

 • 25/09/17

  Activitats culturals del 25 de setembre a l'1 d'octubre de 2017

  Aquesta setmana podeu visitar l'exposició '80 Caràcters · 20 Anys 1997/2017' a la Sala de la Muralla. A més a més, acollirem la Jornada final de Conclusió del projecte 'Canvia de Sabates: Caminant cap als ODS' de Setem; la taula redona '40 anys del Congrés a València' Quatre dècades de cultura al País Valencià, organitzada per l'Institut Alfons el Magnànim. Centre València d'Estudis i d'Investigació i Fundació Congrés de Cultura Catalana; la presentació del projecte 'Les xiquetes i els xiquets ens expliquen el món' organitzat per l'Institut Sindical de Cooperació al Desenvolupament (ISCOD). Dijous dins de la 2ª edició Desvelar el Gènere de la Cultura, organitzat per Casa de la Dona comptarem amb Irene Ballester que ens parlarà al voltant de 'Codis nous: revelant altres cossos i altres mirades des de l'art i el feminisme'. Us esperem!!!

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies