A la conferència hi han assistit el delegat del Rector per a la Mobilitat, personal del Servei de Relacions Internacionals i els responsables de tres dels centres que compten amb major trajectòria en l’impuls de la internacionalització: Economia, Filologia i Psicologia. 

En la conferència, la Universitat ha donat a conèixer els programes d’estudis oficials i, per primera vegada en aquesta fira, els cursos específics per a estudiants estrangers. També s’han establit noves relacions amb institucions d’educació superior de tot el món i s’han celebrat trobades amb les universitats sòcies de la Universitat de València en els àmbits de la mobilitat, la recerca i les xarxes internacionals. 

La participació en aquesta fira permet establir nous convenis d’intercanvi d’estudiants i professorat dins del programa Erasmus, així com consolidar els existents, la qual cosa afavoreix que la institució continue sent la tercera universitat amb major nombre d’intercanvis en l’àmbit europeu dins d’aquest programa. 

En els darrers anys, s’ha reforçat la participació de la institució en les fires. Tant el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació com el Servei de Relacions Internacionals tenen com a un dels seus objectius augmentar la visibilitat de la institució en l’àmbit internacional. EAIE és la conferència d’educació superior més important que se celebra a Europa, en la que participen més de 5.000 persones, de més de 90 països, procedents d’universitats de tot el món. En aquesta edició s’han desenvolupat 21 ‘workshops’ i 152 sessions, i hi ha hagut més de 300 estands.

Més informació sobre la conferència anual de l’EAIE a Liverpool.

Date: From 13 de september de 2016 to 16 de september de 2016.

Place Liverpool.

Images: