• Recerca UV

El dijous 16 de novembre es celebrarà, a la sala de Juntes del Parc Científic de la Universitat, una jornada de treball entre l’empresa Embutidos Martínez i investigadors de les àrees de Medicina Preventiva, Biotecnologia, Ciències dels Materials, Enginyeria, Òptica i Química de la Universitat de València, amb el propòsit d’identificar àmbits de col·laboració entre els grups de recerca i l’empresa Embutidos Martínez.

Aquesta trobada s’emmarca dins de la iniciativa de la Universitat de València de promoure l’acostament dels seus grups de recerca amb el sector productiu i oferir solucions a les necessitats de les empreses.

A la Jornada assistiran responsables d’R+D del departament de qualitat i seguretat alimentaria i enginyeria de Embutidos Martínez, així com el director de desenvolupament de negoci i el conseller delegat de l’empresa.

Per part de la Universitat, Pilar Campins Falcó, Vicerectora de Recerca i Política Científica, juntament amb la Vicegerenta d’Investigació, Transferència e Innovació, Lucía Echevarría Gil, presentaran les estructures de recerca de la Universitat i els mecanismes de col·laboració que existeixen entre la Universitat i l’empresa.

Els grups que a la jornada exposaran les seues línies de treball relacionades amb els punts d’interès per a l’empresa son: Laboratorio de Imagen y Display 3D (3DID Lab), Unidad de Diseño de Fármacos y Topología Molecular, Grupo de investigación de contaminación de alimentos (COAL), Laboratorio de Análisis Inteligente de Datos (IDAL), Grupo de Materiales Polímeros, Unidad de Materiales y Dispositivos Optoelectrónicos (UMDO), Miniaturización y métodos totales de análisis (MINTOTA), Grupo de Biotecnología y Biología Sintética, Seguridad Alimentaria y Medioambiental (SAMA), Grupo de Soluciones e Innovaciones en Química Analítica (SOLINQUIANA).

Aquestes jornades de treball estan organitzades per el Servei d’Investigació e Innovació de la Universitat de València i es vénen desenvolupant al llarg de tot l’any amb empreses de diversos sectors (Alimentació, Energia, Telecomunicacions, etc.). En aquestes trobades, a més de promocionar les capacitats dels grups de recerca i propiciar la col·laboració públic-privada, permet als investigadors fer prospecció sobre els reptes tecnològics i estratègies d’innovació de les empreses el que els va a permetre orientar una part de la seva activitat investigadora cap a la resolució de problemes i necessitats del sector productiu.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy