University of Valencia logo Logo Computer Science Department Logo del portal

Primera Xerrada Girls4STEM Family dedicada a Hedy Lamarr orientada a públic familiar

  • January 17th, 2020
Primera Xerrada Girls4STEM Family dedicada a Hedy Lamarr orientada a públic familiar

Dissabte 18 de gener a les 11:00h a la Sala Estufa Freda del Jardí Botànic.

L'alumnat dels centres Imagine Montessori School i lIES Orriols ens presentaran els vídeos que han elaborat amb el suport dels docents participants en el projecte #Girls4STEM sobre 7 de les nostres expertes #STEM:

Irene Gil, enginyera, emprenedora i CEO de Baterfly estars

Carmen Calle Villanueva, programadora Hybris en Pivotree

Alicia Juan Samper, Gerent del Colegio Of. de Graduados en Ingeniería en Telecomunicación Com. Valenciana

Mónica Edwards Schachter: CEO de MonValu. Consultora i formadora en #InnovaciónSocial.

Maria José Gálvez Trigo, Investigadora en la Universitat de Nottingham.

Rebeca Sánchez Sáez, professora Secundària Ciències/Veterinària.

Sara Maldonado Sanz, responsable de millores operatives en Sesderma.

 

La inscripció (https://www.uv.es/girls4stem/hedy.html) és gratuïta i permet la degustació orxata i fartons de Fartons Polo, a més d'aigua sostenible gràcies a Aigües Medita.

 

Aquesta xerrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de la ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat, dins de les línies estratègiques del Pla d'Igualtat de la Universitat de València.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques, intentant així reduir la seua baixa representació en aquestes disciplines. Per a això, es busca crear referents femenins de proximitat visibilitzant del paper de les dones en STEM i donant a conéixer a què dediquen el seu dia a dia mitjançant activitats divulgatives i d'oci, com són precisament, les Xerrades Family Girls4STEM.

En la web del projecte (www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy