University of Valencia logo Logo Department of Computer Science Logo del portal

Per què no ix bé quan faig una innovació en classe?

  • September 8th, 2020
Image de la noticia

Dijous 10 de setembre a les 10:30h a l'Aula Virtual del Dpto. d'Informàtica.

Merche Marqués és professora LA TEUA de la Universitat Jaume I de Castelló(UJI) de l'àrea de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial. Aquest primer semestre realitza una estada en el Departament d'Informàtica de la Universitat de València per a iniciar un projecte d'investigació en educació.

“En el projecte em propose, en primer lloc, identificar els problemes que ens trobem el professorat quan introduïm innovacions en les nostres assignatures; problemes com que la innovació no acaba de funcionar com ens van dir en aquell curs de formació, o que hem fet un esforç descomunal i els alumnes ens han acabat avaluant pitjor, etc. El segon pas serà donar una xicoteta formació en una metodologia d'investigació pràctica en educació, la investigació-acció, i fer un acompanyament al professorat que forme part de la investigació per a posar en marxa una innovació seguint aquesta metodologia. Aquest acompanyament es farà al llarg del curs 2020/2021.

Al final espere trobar que fer les innovacions en la nostra docència d'aquesta manera més sistemàtica garanteix obtindre millors resultats.

Busque professorat que vulga formar part de la investigació, així que en la xarrada us comptaré alguna cosa més sobre el projecte a realitzar i també sobre la investigació-acció, i així pugueu valorar si us interessa participar. La idea és que siga un win-win 😉”

La xarrada tindrà lloc a través de la plataforma Blackboard Collaborate. Per als qui no puguen assistir la sessió es gravarà. Per a assistir enviar un correu a secretariadi@uv.es

Esperem comptar amb la vostra presència virtual.

Si voleu conéixer més sobre Merche Marqués podeu consultar el seu perfil en la web de l'UJI:

https://www.uji.es/departaments/icc/base/estructura/personal <https://www.uji.es/departaments/icc/base/estructura/personal&p_departamento=1442&p_profesor=65129> &p_departamento=1442&p_profesor=65129”