Càtedra Fundació Bancaixa Joves Emprenedors

Creada l’any 2006 sota l’impuls de Bancaixa, el seu principal objectiu és la generació de vocacions empresarials i oportunitats de creació de noves empreses, tot desenvolupant activitats que beneficien l’esperit emprenedor per fomentar la cultura de l’autocupació i la creació d’empreses.
La càtedra ofereix un ampli programa d’accions, entre les quals destaquen l’organització i realització d’accions formatives com ara seminaris, jornades o cicles de conferències; el desenvolupament de programes d’investigació relacionats amb l’estudi de l’emprenedor i la creació d’empreses; el suport a la publicació de monografies sobre els temes objecte d’estudi de la càtedra; el desenvolupament d’activitats culturals i de difusió de l’activitat docent i investigadora; l’impuls al desenvolupament de l’emprenedor i la creació d’empreses en les zones d’influència i d’actuació de l’entitat.

 

Director: Ramón Torcal

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies