Logo de la Universitat de València Logo Departament de Dret Financer i Història del Dret Logo del portal

REQUISITS D'ACCÉS/CRITERIS D'ADMISSIÓ:
Com a requisit general d'accés hauran d'estar en un dels supòsits de l'article 6 del RD 99/2011 o de la disposició addicional segona d'aquest Reial decret.

REQUISITS ESPECÍFICS D'ADMISSIÓ:
Perfil d'ingrés recomanat : haver cursat el màster en “Drets humans, Pau i Desenvolupament sostenible”, en la seua orientació investigadora, o altres màsters nacionals o estrangers homologables, que incloguen un mòdul metodològic o d'iniciació a la investigació. Tindre un nivell de coneixement oral i escrit suficient de la llengua espanyola (certificat oficial B1). És recomanable un coneixement mig-alt d'alguna de les altres
llengües que poden ser utilitzades en el Programa de doctorat.
Perfil d'ingrés preferent : Haver cursat el màster en “Drets humans, Pau i Desenvolupament sostenible”, en la seua orientació professional, o altres màsters nacionals o estrangers que versen sobre temes afins al contingut d'aquest (drets humans, cooperació al desenvolupament, pau i no violència, justícia internacional, desenvolupament sostenible) o sobre qualsevol de les branques pròpies de l'àrea de les Ciències Socials i Jurídiques o les Humanitats.
Tindre un nivell de coneixement oral i escrit suficient de la llengua espanyola (certificat oficial B1). És recomanable el coneixement mig- alt d'alguna de les altres llengües que poden ser utilitzades en el Programa de doctorat. Si aquests màsters no inclouen un mòdul metodològic, els estudiants hauran de cursar els complements de formació metodològica establits a aquest efecte.
Altres perfils admissibles: Haver cursat altres màsters oficials, nacionals o estrangers, no equivalents o afins en continguts al màster “Drets humans, Pau i Desenvolupament Sostenible” i que siguen convalidats per la CAPD. Estar en possessió del Diploma d'Estudis Avançats (DEA) obtingut d'acord amb el que es disposa en l'RD 778/98 o haver aconseguit la Suficiència Investigadora segons el regulat pel RD 185/85. En eixe cas els estudiants hauran dels complements de formació específica en Drets humans establits a aquest efecte. I, si és el cas, els complements
de formació metodològica.
L'òrgan encarregat de verificar el compliment dels requisits exigits per a l'admissió dels candidats al programa de doctorat serà la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat, establida en l'article 12 el Reglament d'Estudis de Postgrau de la Universitat de València.
Aquesta Comissió està composta per cinc doctors: el Director/a del Programa de doctorat i dos doctors pertanyents a cadascuna de les dues línies d'investigació.
Aquesta Comissió serà també l'encarregada de verificar, si és el cas, si els estudis realitzats pel candidat poden considerar-se equivalents als exigits amb caràcter general per a l'accés al programa de doctorat. Es qualificaran com a ‘ equivalents’ al Màster en “Drets humans, Pau i Desenvolupament sostenible”, aquells altres màsters o estudis del mateix nivell que s'hagen cursat a l'estranger o en altres universitats espanyoles,
sempre que s'haja desenvolupat en un àmbit afí als drets humans i tinguen un nombre de crèdits equivalent.