Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Enginyeria Química Logo del portal

Personal Investigador No Docent

Tabla de personas
Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
DA SILVA MARIN, ELIANNY YESSIBETTE

DA SILVA MARIN, ELIANNY YESSIBETTE

PI-Contractat/Da Predoc.Santiago Grisolia
DIAZ PINEDA, JAVIER

DIAZ PINEDA, JAVIER

PI-Contractat/Da Predoc.Santiago Grisolia

Despatx 4.2.24 Departament d'Enginyeria Química Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Avgda. de la Universitat, s/n 46100 BURJASSOT, València

javier.pineda@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

ERANS MORENO, MARIA

ERANS MORENO, MARIA

PI-Invest Cont Ramon y Cajal
Biografia
 

Enginyera Industrial per la Universitat Politècnica de València (2014) amb MSc en Carbon Capture and Storage per Cranfield University (Regne Unit). Doctora en Enginyeria Química per Cranfield University (Regne Unit) des de 2017. Durant la seua etapa doctoral, va investigar el desenvolupament de nous materials per a la captura de CO2 mitjançant els cicles de carbonatació/calcinació de CaO a escala de planta pilot.

Ha sigut investigadora visitant en Istituto di Ricerche sulla Combustione a Nàpols (Itàlia) i Institut für Feuerungs- und Kraftwerkstechnik a Stuttgart (Alemanya).

En 2017 va ocupar una plaça d'investigadora postdoctoral a Cranfield University (Regne Unit) on va estudiar la captura de CO2 atmosfèrica mitjançant materials basats en Ca i Mg i les piles de combustible per a producció d'hidrogen. En 2018, es va incorporar a University of Nottingham (Regne Unit) com a investigadora postdoctoral, on va dirigir dos projectes industrials amb l'objectiu de desenvolupar plantes pilot/plantes comercials per a diversos processos químics. Durant la seua etapa com a investigadora postdoctoral, ha supervisat estudiants de Màster i Doctorat i ha impartit diverses assignatures d'Enginyeria Química i Mecànica, així com dirigit un KTP (Knowledge Transfer Partnership) com a part d'un programa de transferència de coneixement entre empreses i universitats. En 2020 es va incorporar a la Universitat Rey Juan Carlos amb un contracte Marie Curie per a desenvolupar materials sòlids porosos per a la captura de CO2 a baixes concentracions. En 2022 va obtindre una plaça d'Ajundant Doctor a la URJC i en 2023 es va incorporar amb un contracte Ramón y Cajal al Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València.

Fins a la data, ha publicat 27 articles científics i ha presentat el seu treball en nombroses conferències nacionals i internacionals.

Ha participat activament en 11 projectes amb finançament públic i 5 contractes amb empreses.

GARCIA PUCHOL, MARIO

GARCIA PUCHOL, MARIO

PI-Invest Formacio Predoc Ministeri
LERA MODINO, MARIA

LERA MODINO, MARIA

PI-Invest No Doctor Uv A1
MORIANA TORRO, ROSANA

MORIANA TORRO, ROSANA

PI-Invest Cont Ramon y Cajal
PRATS MASEGOSA, ABRIL

PRATS MASEGOSA, ABRIL

PI-Pred_Conselleria Acif Gva
REVERT VERCHER, JULIO

REVERT VERCHER, JULIO

PI-Pred_Conselleria Acif Gva

Despatx 4.2.24 Departament d'Enginyeria Química Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Avgda. de la Universitat, s/n 46100 BURJASSOT, València

96 354 39 27 (D)

julio.revert@uv.es

Biografia
 

Julio Revert Vercher és investigador predoctoral en el grup d'investigació CALAGUA-UV, del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València (UV). És graduat en Ciències Ambientals per la Universitat de València i posseïx un Màster en Enginyeria Ambiental (premi extraordinari). Actualment, desenvolupa la seua tesi doctoral en Enginyeria Química, Ambiental i de Processos amb finançament de la Generalitat Valenciana (ACIF).

INVESTIGACIÓ/ La seua investigació s'ha centrat en l'aprofitament dels recursos de l'aigua residual en plantes a escala de laboratori i pilot, concretament en (i) la valorització material i energètica de fangs d'Estacions Depuradores d'Aigües Residuals (EDAR) mitjançant els processos de carbonització hidrotermal i digestió anaeròbia, i (ii) l'estudi dels processos de membranes per a la regeneració de l'aigua residual i el seu posterior ús en agricultura. Ha presentat contribucions en diversos congressos nacionals i internacionals.

FORMACIÓ I AVALUACIÓ/ Ha supervisat diversos treballs final de grau i impartit classes teoricopràctiques en el Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València, contribuint a la formació d'alumnes de diversos graus en tecnologies ambientals i processos químics. Així mateix, ha representat als estudiants en el Consell de Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València, participant en la presa de decisions acadèmiques i millorant la comunicació entre el professorat i l'alumnat.

ALTRES ACCIONS RELLEVANTS/ Forma part de xarxes d'investigació en tecnologies ambientals i del sector de l'aigua com els Young Water Professionals Spain, de la International Water Association (IWA), i ha col·laborat en iniciatives de divulgació científica i sostenibilitat, així com en la busca de solucions innovadores per a la gestió de l'aigua i la protecció del medi ambient.

SANCHEZ GARCIA, GINEBRA CRISTINA

SANCHEZ GARCIA, GINEBRA CRISTINA

PI-Pred_Conselleria Acif Gva
SANDOVAL GARCIA, VALERIA

SANDOVAL GARCIA, VALERIA

PI-Invest Formacio ValiD
SERNA GARCIA, REBECCA

SERNA GARCIA, REBECCA

PI-Postd_Conselleria_Ant.Apostd2022
SILVESTRE LOPEZ, CARLOS

SILVESTRE LOPEZ, CARLOS

PI-Invest Formacio Predoc Fpu

Despatx 4.2.18 Departament d'Enginyeria Química Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Avgda. de la Universitat, s/n 46100 BURJASSOT, València (9635) 44996

carlos.silvestre@uv.es

Biografia
 

Carlos Silvestre López es va llicenciar en Enginyeria Química per la Universitat de València l'any 2019, rebent el Premi Extraordinari de Grau i el Premi al Millor Treball Final de Grau. Va obtenir el Màster en Enginyeria Química a la Universitat de València l'any 2020 en el qual també va obtenir el Premi Extraordinari. El mateix any, es va incorporar a GI2AM per començar el seu doctorat en Enginyeria Química, Ambiental i de Processos a la Universitat de València finançat amb la beca competitiva FPU 2020. La seva investigació se centra en el desenvolupament de processos avançats de fermentació ABE. amb immobilització cel·lular i recuperació in situ.


 

Taula