Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Informàtica Logo del portal

Concurs de licitació per a programari de gestió de l'Hotel Sweet Dreams proposat a l'estudiantat de l'assignatura Enginyeria del Programari del Grau en Enginyeria Telemàtica

  • 11 de desembre de 2019
Concurs de licitació per a programari de gestió de l'Hotel Sweet Dreams proposat a l'estudiantat de l'assignatura Enginyeria del Programari del Grau en Enginyeria Telemàtica

En l'assignatura d'Enginyeria del Programari del Grau en Enginyeria Telemàtica hem organitzat un concurs de licitació programari entre totes i tots els nostres estudiants i estudiantes .

L'estudiantat, en grup de 6 persones, havia de formar una petita empresa per a presentar-se al concurs de licitació d'un programari per a l'Hotel Sweet Dreams en Mals Aires. Per a això, han hagut d'analitzar, dissenyar i desenvolupar una solució per al problema. El professorat de l'assignatura, Silvia Rueda Pascual i Ignacio Panach Navarrete, ha actuat com a clienta i client, amb 4 empreses al seu càrrec, respectivament.

Només les empreses que superen la fase prèvia del concurs de licitació, això és, que presenten una implementació correcta a partir d'una anàlisi i disseny adequats, podran superar l'assignatura. A més, com a fase final del desenvolupament del seu producte, les empreses han de defensar el seu producte mitjançant un vídeo presentant les seues funcionalitats.

Al final del procés de selecció, l'empresa guanyadora del concurs de licitació obtindrà un xec regal de la Tenda per valor de 100€ (a repartir entre totes les persones integrants).

Però per a aconseguir-ho, necessiten la vostra ajuda per a aconseguir la seua recompensa. Volem que ens ajudeu a decidir quin de totes elles ha fet el millor treball. Les votacions estaran obertes fins al divendres 20 de desembre a les 12.00 del migdia. Moment en el qual consultarà el vídeo que més “likes” tinga. A més, hi haurà una votació interna entre les i els integrants de les empreses i una nota del professorat de l'assignatura.

Podeu veure tots els vídeos en el canal de YouTube de la ETSE-UV: https://www.youtube.com/playlist?list=PLW00jwNc110Z0kM4mjzZcVyaM1Bh-YyrV

Per a votar a cadascuna de les empreses:

 Empresa Code Breakers https://youtu.be/v2ftJJp7q6c

Empresa EPIS https://youtu.be/HLFoEVvJ50Y

Empresa StrattonOakmont https://youtu.be/hSdLjz-QNgk

Empresa JJGP Software https://youtu.be/9v2hIVbqfmQ

Empresa Empresa Merca Software https://youtu.be/jCGrmWooqJQ

Empresa Spaghetti Software 2.0 https://youtu.be/kMk6oFGFoJQ

Empresa Predator Engineering Inc. https://youtu.be/rzqLp_m-ZuE

Empresa Sesto Engineering https://youtu.be/HwZwdJdPZBA

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte d'innovació educativa UV-SFPIE_PID19-1097874 “Desenvolupament de Programari des d'una perspectiva industrial III” finançat pel SFPIE de la Universitat de València.