Logo de la Universitat de València Logo Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació Logo del portal

La lingüística aplicada y la inteligencia artificial, una encrucijada apasionante

  • 21 de febrer de 2023
Image de la noticia

El 21 de febrer tindrà lloc la conferència "La lingüística aplicada y la inteligencia artificial, una encrucijada apasionante" a càrrec de Cristina Aranda, en el marc del Màster Universitari de Recerca en Llengües i Literatures. La conferència serà a les 17 h en el Saló de Graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i està oberta a tot el públic interessat.

Cristina Aranda és doctora en Lingüística Teòrica i Aplicada, màster en Internet Business i llicenciada en Filologia Hispànica. Cofundadora de la consultora Big Onion i de les associacions MujeresTech, entitat sense ànim de lucre que promou la presència de dones en l'àmbit digital, i Spain AI Aragó, així com de la fundació ELLIS Alacant, centre d'excel·lència centrat en la recerca i desenvolupament de la IA persona-màquina. A més, la Dra. Aranda assessora governs nacionals i regionals en matèria de tecnologia, innovació, diversitat i inclusió. És directora del Clúster d'Humanitats Digitals i Tecnologies de l'espanyol de la Comunitat de Madrid, membre del Consell Assessor del PERTE de la Nova Economia de la Llengua i va liderar l'àrea de Tecnologia del Think tank Covid19 del Govern d'Aragó.