• .

TIGERNUT (La patria de las mujeres íntegras)

29/04/19

El miércoles 17 de abril a las 16’30 proyección en el Aula César Simón del documental de Antxon Monforte “Tigernut. La patria de las mujeres íntegras”, presentado por el propio realizador que mantendrá luego un coloquio con los asistentes.

[Llegir més]

  El Programa ‘Territori Sonor’, D’à Punt, Es Realitza En Directe Des Del Tau En El Dia Mundial De La Ràdio

  15/03/19

  Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, el magazine d’actualitat musical ‘Territori Sonor’, d’À Punt, es va realitzar ahir en l’Estudi 1 del Taller d’Audiovisuals (TAU) de la Universitat de València.

  [Llegir més]

   II Congreso sobre Comunicación y Biopolítica

   31/12/18

   El II Congreso Internacional de Comunicación y Biopolítica se organiza en el marco de las actividades de reflexión y divulgación del proyecto de investigación “Interculturalidad, biopolítica y tecnologías de género" del Departament de Teoría de los Lenguajes y Ciencias de la Comunicación. Del 28 de noviembre al 30 de noviembre de 2018. Miércoles y jueves de 9:00 a 20:00 y viernes de 10:00 a 19:00. Lugar de realización 28, 29 y 30 Facultad de Filología, Traducción y Comunicación (Sala Cesar Simón y Espai Cultural)

   [Llegir més]

    I Jornadas Internacionales sobre docencia universitaria con perspectiva de género

    31/12/18

    La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació acoge las I Jornadas Internacionales sobre docencia universitaria con perspectiva de género.

    [Llegir més]

    Cadires

    MASTERS DEL DEPARTAMENT DE TEORIA DELS LLENGUATGES I CIÈNCIES DE LA COMUNICACIÓ

    22/12/18

    La reforma dels estudis universitaris en el marc de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) pretén arribar a l'adopció d'un sistema europeu flexible, comparable i compatible de titulacions que facilite la mobilitat d'estudiants/es i titulats/des sense les actuals traves d'homologació de títols.

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies