Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Direcció d'Empreses Logo del portal

TALLER INTERNACIONAL DE DOCTORAT GIULIA GALIZZI

  • 12 de novembre de 2023
Image de la noticia

"Explorant la investigació qualitativa d'estudis de cas en direcció d'empreses"

El proper dijous 30 de novembre de 2023 tindrà lloc el taller sobre metodologia qualitativa “Exploring Qualitative Case Study Research in Business and Management” al Departament de Direcció d'Empreses “Juan José Renau Piqueras”. Aquest taller ha estat organitzat per la Xarxa de Joves Investigadors d'ACEDE (ACEDE-Early Career Network) en col·laboració amb el grup de recerca INGLOBEST del Departament de Direcció d'Empreses (amb el suport del projecte CIAIC/2022/065 de la GVA).

El taller tractarà sobre la singularitat de la recerca qualitativa i proporcionarà una visió general de l’estudi de casos en la recerca sobre direcció i organització d’empreses. L'objectiu és aprofundir en l'estudi de cas qualitatiu observant els diferents supòsits ontològics possibles, així com les implicacions metodològiques. Inclourà, així mateix, un breu exercici o reflexió de caràcter més pràctic. La ponent és la investigadora predoctoral Giulia Galizzi, de la Universitat de Viena. Actualment, es troba en el tercer any de doctorat, tractant la seua tesi sobre la internacionalització de les empreses familiars i els processos d'integració en xarxa d'aquestes organitzacions, emprant mètodes de recerca qualitatius en el seu estudi. Giulia Galizzi imparteix classes a la Universitat de Viena i forma part de la càtedra de Negocis Internacionals adscrita al departament de Màrqueting i Negocis Internacionals de la mateixa entitat. La catedràtica a càrrec d´aquest grup de recerca, així com de la supervisió de la seua tesi, és la Doctora Emmanuella Plakoyiannaki, experta reconeguda a nivell mundial en metodologia qualitativa.

Informació pràctica sobre el taller:

Data i hora: 30-11-2023 (dijous) de 12:00 a 14:00 (CET)
Format: híbrid
Idioma: anglès
Localització per assistir-hi presencialment: Sala 1P06 del Departament de Direcció d'Empreses Juan José Renau Piqueras (primer pis de la Facultat d'Economia, Universitat de València). L'assistència en modalitat presencial és oberta a tothom que hi estiga interessat.
Versió online de l'esdeveniment: el link es proporcionarà un dia abans de l'esdeveniment per correu electrònic als membres d'ACEDE que hagen marcat la casella de la Xarxa de Joves Investigadors a l'àrea privada de socis. A més, en aquesta ocasió (per organitzar-se l'esdeveniment en col·laboració amb INGLOBEST i el Departament), l'enllaç també estarà disponible per als membres del Departament de Direcció d'Empreses i els estudiants del programa de doctorat adscrit al mateix que així ho sol·liciten per e- mail a: andrea.pallas@uv.es

 

Imatges: