Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Cerimònia de Graduació Màsters

Aquesta web s'està actualitzant contínuament. En la mesura en què avance el calendari previst, aquesta web s'anirà actualitzant amb informació detallada sobre: recomanacions protocol·làries, cerimonial de l'acte, enviament de fotografies, etcètera, per la qual cosa és molt important consultar-la amb freqüència. En qualsevol cas, la Facultat d'Economia mantindrà als admesos puntualment informats a través del correu electrònic que hagen proporcionat en la inscripció.

 1. Data i lloc de celebració
 2. Procediment
 3. Inscripció i Pagament
 4. Recollida d'Entrades
 5. Localitza el teu seient per a la Cerimònia de Graduació
 6. Informació important per a la Cerimònia de Graduació
 7. Com aconseguir el vídeo i fotografies de la Cerimònia de Graduació

1.- Data i lloc de celebració

2.- Procediment

 1. Per a assistir a la Cerimònia de Graduació haurà d'emplenar-se el formulari d'inscripció i realitzar un pagament de 20 Euros. Aquesta quota permet l'accés a la persona que es gradua i dos acompanyants.
 2. Els pagaments es realitzen com a contribució a les despeses generades per la Cerimònia de Graduació, a fi de complementar l'aportació econòmica que realitza la Facultat.
 3. Una vegada finalitzat el procés d'inscripció i pagament es comunicarà, per correu electrònic, la informació referent a la recollida d'invitacions, així com indicacions sobre el desenvolupament de l'acte.

3.- Inscripció i Pagament

Inscripció i Pagament: 13 al 17 maig

Avís: El període d'inscripció a la Graduació de Màsters s'amplia del 3 al 5 de juny de 2019

Important: La inscripció no és definitiva fins a formalitzar el pagament, que es realitzarà conjuntament amb la inscripció.
Entrades addicionals: Podran adquirir-se en el següent enllaç del 3 al 5 de juny, tots dos inclusivament, a un preu unitari de 5 Euros, fins a completar aforament.

 4.- Recollida d'Entrades

 1. La recollida d'entrades per a la Cerimònia de Graduació serà des del 10 al 14 juny en la Consergeria de la Facultat d'Economia (Planta Baixa).
  Horari: matins de 10:00 a 13:00 hores i vesprades de 16:00 a 19:00 hores.
  Les entrades per als familiars o acompanyants NO SÓN NUMERADES.
 2. Per a la recollida d'entrades, serà necessària la identificació de l'estudiant mitjançant document identificatiu (DNI, permís de conduir...).
 3. En el cas que el/la interessat/a no puga retirar personalment les entrades, haurà de lliurar la següent autorització acompanyada d'una fotocòpia del document identificatiu de l'interessat. La persona autoritzada haurà de mostrar un document identificatiu (DNI, permís de conduir...).
 4. Els estudiants que no retiren les entrades en el termini indicat, s'entendrà que renuncien de manera tàcita a participar en la Cerimònia i se'ls suprimirà del llistat de crides.
 5. Es recorda que és necessària l'entrada per a accedir al Palau de Congressos, tant per a l'estudiant que es gradua com per als acompanyants.

5.- Localitza el teu seient per a la Cerimònia de Graduació

Rebràs un correu indicant el nombre de fila, la zona i la localitat que se t'ha assignat.

 • Consulta llistat de seients assignats als estudiants

No obstant açò, si tens algun dubte aqueix mateix dia en el lloc us indicarem el lloc que se us ha assignat.

6.- Informació important per a  la Cerimònia de Graduació

 1. Per a accedir a la Cerimònia s'ha de presentar l'entrada.
 2. L'hora d'arribada dels Graduats i familiars serà a les 19:00 hores, en recepció del Palau de Congressos
 3. Instruccions de la cerimònia:
  - En l'auditori, cada graduat ocuparà el seu lloc (prèviament ha d'haver rebut notificació per mail del lloc que li correspon en la sala).
  Els graduats pujaran pel costat esquerre de l'escenari, se'ls imposarà la beca, arreplegaran el seu diploma, es donaran la volta per a la fotografia, i baixaran pel costat dret, tornant a ocupar el seu seient.
 4. A fi de facilitar l'assistència d'algun familiar o acompanyant amb algun tipus de discapacitat us preguem el comuniqueu amb antelació a fac.economia@uv.es
 5. Per a l'assistència a la cerimònia s'exigeix vestimenta formal: traje d'home i dones vestit còctel o traje.
 6. Per a qualsevol aclariment o dubte poden fer-ho a través de la següent adreça de correu: fac.economia@uv.es

 7.- Com aconseguir el vídeo i fotografies de la Cerimònia de Graduació

Podeu accedir als vídeos i fotografies de la Cerimònia de Graduació en els següents enllaços:

Enllaços de Youtube: Galeria fotogràfica:

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies