University of Valencia logo Logo Research Group on Mediation and Arbitration (MedArb) Logo del portal

Conferències del Prof. Guillermo Palao en el marc de la “Escola de Dret Espanyol i Llatinoamericà” de la Universitat de Gdansk (Polònia)

  • February 7th, 2024
Conferències del Prof. Guillermo Palao en el marc de la “Escola de Dret Espanyol i Llatinoamericà” de la Universitat de Gdansk (Polònia)

Durant els dies 25 i 26 de gener de 2024, i en el marc de les activitats desenvolupades per la “Escola de Dret Espanyol i Llatinoamericà” de la Facultat de Dret i Administració de la Universitat de Gdansk, la direcció de la qual correspon a la Prof. Małgorzata Węgrzak, el Prof. Guillermo Palao va tindre l'ocasió d'intervindre en sengles activitats relacionades amb les implicacions legals que es deriven de la digitalització de la Justícia civil amb repercussió transfronterera.

D'una banda, el 25 de gener i en el context del Seminari internacional organitzat per la “Escola”, “Intel·ligència Artificial i Transformacions Digitals a Espanya i Amèrica Llatina", Guillermo Palao va intervindre en aquest esdeveniment que va reunir docents espanyols i xilens, participant amb una ponència titulada “La digitalització de la cooperació judicial civil internacional en l'espai legal iberoamericà”.

D'altra banda, el 26 de gener, va dictar una conferència en el context de les activitats que desenvolupa la citada “Escola” en la Facultat de Dret i Administració de l'esmentada Universitat polonesa sota el títol “Intellectual property cross-border infringement litigation in the EU digital market”.

La visita es va aprofitar igualment per a estrényer llaços amb aquesta institució acadèmica polonesa, destacant la fructífera reunió institucional en la qual van participar el Dret de Facultat de Dret i Administració de la Universitat de Gdansk i la Prof. Małgorzata Węgrzak, amb el propi Professor Palao.