University of Valencia logo Logo Department of Financial and Actuarial Economics Logo del portal

Mor el nostre benvolgut company José Julián Ponce García

  • November 16th, 2020
Image de la noticia

El diumenge, 15 de novembre, va faltar el nostre benvolgut company José Julián Ponce García, personal administratiu de l'Unitat de Gestió dels Departaments d'Economia Financera i Actuarial, Finances Empresarials i Matemàtiques per a l’Economia i l’Empresa. Tenia quaranta-set anys.

Una persona extraordinària en molts aspectes, compromés amb diferents accions socials, optimista, treballador, amable i, sobretot, un excel·lent professional i company; JJ era d'aqueixes persones implicades en les activitats de la seua Facultat.

Va col·laborar de manera activa amb les iniciatives organitzades per la Comissió d'Igualtat del centre, guanyant el 1r Premi d'Igualtat de la Facultat en les seues últimes 3 edicions. Una mostra més de la seua predisposició constant per a ajudar als altres i del seu intent per deixar a la seua filla un món més igualitari.

JJ ha lluitat fins al final, deixant-nos una lliçó de vida a tots els seus familiars i amics. Tots els teus companys del Departament et trobarem a faltar.
Fins a sempre, JJ.

Images: