Logo UVGrau en Filologia CatalanaFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Prop de 1.600 estudiants visitaran la Facultat amb el programa Conéixer

  • 10 de febrer de 2023
Image de la noticia

 

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació rebrà la setmana del 13 al 17 de febrer la visita de prop de 1.600 alumnes de batxillerat, dins del programa Conéixer. Les visites tenen com a objectiu disposar d’informació de primera mà dels graus que s’imparteixen a la Facultat, a més de visitar les instal·lacions del centre, el Taller d’Audiovisuals, la Biblioteca d’Humanitats i el camp d’esports.

Després de dos anys de restriccions per la pandèmia, el programa Conéixer, organitzat en col·laboració amb el Servei de Dinamització i Informació (SEDI) de la Universitat de València, recupera el seu caràcter presencial. El futur alumnat que participa en el Conéixer podrà assistir a una xarrada informativa sobre les característiques acadèmiques dels diferents graus i una visita guiada pels principals espais, amb la col·laboració de més de trenta mentores i mentors.

 Per a saber més detalls dels huit graus que s’imparteixen en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, pots accedir als següents vídeos