Logo UVGrau en Filologia CatalanaFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

3ª Universitat d'Estiu de Sagunt. Inscripció oberta

Vista del castell de Sagunt

Període de l'esdeveniment: De 29 de juliol de 2019 a 11 de setembre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Centre Cultural Mario Monreal carrer Roma, 9 - 46500 Sagunt

 
Descripció:

La Universitat de València presenta la tercera edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Sagunt. La 3ª edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim al llarg de dues jornades de vesprada. 'Sagunt, Patrimoni de la Humanitat' és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d’especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València (Facultat de Geografia i Història i Facultat de Ciències Socials) i d’altres àmbits de la societat. Aquestes jornades s’emmarquen dins del procés que ha iniciat l’Ajuntament de Sagunt perquè la ciutat presente una candidatura a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

 

 La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se en la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre.

 

Aquesta tercera edició es centra en el capital simbòlic del patrimoni de Sagunt com un patrimoni viu, present en la societat actual i de la que la seua población, a través de distintes maneres de participación, hi és la protagonista de la valorització i conservació del seu patrimoni.

 

 
Organitza:

Universitat de Valencia en col·laboració amb la Diputació de València i l'Ajuntament de Sagunt.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: