Logo UVGrau en Filologia CatalanaFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

El programa Erasmus + es el nuevo programa de la Unión Europea en educación, cultura y deporte. Contiene diversas acciones, entre las destacan las movilidades de los estudiantes. Estas movilidades permiten a los estudiantes matriculados en los estudios de Máster de la Universitat de València realizar un periodo de estudios en otra institución de educación superior europea. De la misma forma, los estudiantes de Master otras universidades europeas participantes en el programa Erasmus + pueden cursar periodos de estudios en la Universitat de València.

El programa Erasmus+ és el nou programa de la Unió Europea en educació, cultura i esport. Conté diverses accions, entre les destaquen les mobilitats dels estudiants. Aquestes mobilitats permeten als estudiants matriculats en estudis de Màster de la Universitat de València realitzar un període d´estudis en una altra institució d´educació superior europea. De la mateixa forma, estudiants de Màster d´altres universitats europees participants en el programa Erasmus+ poden cursar períodes d´estudis a la Universitat de València.

Aquestes estades es basen en un acord interinstitucional de mobilitat Erasmus+ que signa la Universitat de València amb altra institució d´educació superior europea. L´acord interinstitucional recull les característiques de les mobilitats (màsters implicats, àrea d´estudis, durada, nombre de mobilitats, requisits lingüístics, etc.).

Es pot consultar l´oferta concreta de destinacions Erasmus de cada Màster a través del Portal Serveis Estudiants www.uv.es/portalumne dins de l´opció “Programes d´Intercanvi amb altres universitats” -> “Consulta de Programes d´Intercanvi”.

Més informació al voltant de les convocatòries Erasmus Màster de la Universitat de València (terminis, condicions, requisits) pot consultar-se a través del següent enllaç:

http://go.uv.es/vSAbR38