Logo UVGrau en Filologia CatalanaFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Image de la noticia

En l'àmbit de l'Aliança FORTHEM el foment de la mobilitat és un dels objectius prioritaris. Així, una de les accions que ja es va posar en marxa el curs passat són les mobilitats de curta durada. Els i les estudiants tenen l'oportunitat de realitzar una estada finançada (viatge, allotjament i manutenció) de cinc dies per assistir a alguna de les Short Term Mobilities ofertes per les universitats de l'aliança. Les places ofertades són cinc per universitat, amb un total de 35 estudiants per activitat.

ELS ESTUDIANTS JA PODEN SOL·LICITAR L'AJUDA per a les primeres 14 STMs, que són les que es duran a terme entre març i juliol de 2021. I a la primavera 2021 s'obrirà un altre termini de sol·licitud per a les STMs previstes a partir de setembre. Cada estudiant podrà fer un màxim de dues sol·licituds. sabrà si ha estat acceptat el 8 de gener, i en cas d'haver-ho estat en ambdues, haurà de renunciar a una de les dues.

Tota la informació està disponible a la pàgina de l'Aliança FORTHEM,
apartat Objectives / Mobility / Collective Short Term Mobiliites:
https://www.forthem-alliance.eu/objectives/collective-short-term-mobilities/

La sol·licitud es pot fer a través del formulari on-line disponible al mateix lloc web. El termini de sol·licitud finalitza el 29 de novembre.