Logo UVGrau en Òptica i OptometriaFacultat de Física Logo del portal

El Programa Ciències sense Fronteres (PCSF), és un programa de mobilitat acadèmica internacional del govern brasiler, l'objectiu fonamental del qual és augmentar la presència d'estudiants, professors i investigadors brasilers i brasileres en institucions d'excel·lència a l'exterior de Brasil així com incrementar la presència d'estudiants i acadèmics estrangers i estrangeres en institucions brasileres.

El programa es gestiona a través del Consell Nacional de Desenvolupament Científic i Tecnològic del Ministeri de Ciència, Tecnologia i Innovació del Brasil (en endavant, CNPq) que ha seleccionat centres d'excel·lència a diversos països del món.

La Universitat de València, participa com a centre receptor d'estudiants i estudiantes brasileres, a través de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport de Espanya en virtut del l'acord signat amb el CNPq.

Oferta de places de la Universitat de València per al curs 2014-2015

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies