Logo UVGrau en Òptica i OptometriaFacultat de Física Logo del portal

XVII SETMANA INTERNACIONAL EN LA FACULTAT DE FÍSICA

  • 8 de novembre de 2019
Image de la noticia

Durant la setmana del 11 al 15 de novembre de 2019 la Facultat de Física ha co-organitzat diferents activitats de caràcter internacional.

DIMARTS 12 DE NOVEMBRE

SESSIÓ INFORMATIVA: ELS PROGRAMES DE MOBILITAT EN LA UV

Hora: 13.00

Lloc: Saló de Graus ‘LISE MEITNER’

Per a informar-vos de la resta de programes (Erasmus Pràctiques, Erasmus PAS-PDI, Programa Internacional, Mobilitat Inclusiva) consulteu el següent enllaç del Servei de Relacions Internacionals:

http://ir.uv.es/If3oHKl

 

DIMECRES 13 DE NOVEMBRE

2ª TROBADA AMB ESTUDIANTS INCOMING DEL CAMPUS DE CIÈNCIES

Hora: 14:00-15.30

Lloc: Esplanada del Campus (davant del bar de Ciències)

Organitza: Vicedeganats de Relacions Internacionals de les facultats de Ciències Matemàtiques, Ciències Biològiques, Física i Química

Col·laboren: Estudiants d'Alemanya, França, Itàlia i Regne Unit, entre altres països europeus i no europeus, que es troben estudiant en les facultats de Ciències Matemàtiques, Ciències Biològiques, Física i Química de la Universitat de València

Si esteu interessats en fer una estada Erasmus durant el curs 2020-2021 no us heu de perdre aquesta activitat. Estudiants d’intercanvi (Erasmus, SICUE, Programa Internacional, etc.) del nostre campus estaran informant sobre les seues universitats en un ambient distès i agradable a totes aquelles persones que us hi vulgueu acostar. És una oportunitat excel·lent perquè conegueu de primera mà com és la vida acadèmica en universitats europees, així com qüestions més quotidianes, com allotjament, nivell de vida, oci, etc. Podeu apropar-vos en qualsevol moment, entre les 14:00 i les 15:30. Us hi esperem!