institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Celebrat el lliurament dels XI Premis de la Càtedra d'Excel·lència i Desenvolupament de l'Emprenedoria

  • Web and Marketing Unit
  • May 10th, 2024
Els guardonats posen amb els seus premis al costat dels membres de la Càtedra.

Van resultar guanyadors els quatre millors projectes en matèria d'emprenedoria presentats per empreses, investigadors i estudiants.

El passat dia 25 d'abril, en el Rectorat de la Universitat de València, va tindre lloc la gala de la XI Edició dels Premis de la Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: D'Estudiant a Empresari, Grup DACSA – Universitat de València, en la qual es van atorgar una sèrie de premis a les empreses, investigadors i estudiants amb alguns dels millors projectes en matèria d'emprenedoria. 

De tots els projectes presentats, va haver-hi un que va aconseguir captar verdaderament l'atenció del Jurat, este va ser el projecte MASCLET, presentat per: Cristina Arenas, Julia Calatayud, Natalia Hernández i Alba Sanz. 

Fotografía de las ganadoras del primer premio

Pel que fa a les empreses que van obtindre el premi, trobem: EY, MEDAC, ALE-HOP, Grup BASSKO i ÍMOLA. Totes estes empreses han tingut una forta repercussió en emprenedoria i amb aquest premi volíem reconéixer-los el seu caràcter emprenedor en els diferents àmbits que les envolten. 

I pel que fa als investigadors que ho van obtindre, tenim: Dr. José María Martín, Catedràtic Dr. Daniel Palacios, Dra. Dolores Botella, Dr. Nawazish Mirza, Catedràtic Dr. Rafael Chaves i el Catedràtic Dr. José Luis Montsó. A estos investigadors volíem reconéixer-los la seua labor en la investigació en totes les matèries que envolten a l'emprenedoria. 

Des de la Càtedra, volíem donar l'enhorabona a tots els premiats i les gràcies a totes les persones que van estar acompanyant-nos durant l'acte.