institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Gestió d'emergències i robòtica: Cinquena Jornada Càtedra PROTECPOL.

  • May 5th, 2017
Cinquena Jornada Càtedra PROTECPOL.

Organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, la Càtedra PROTECPOL de la Universitat de València i l'Ajuntament de la mateixa ciutat, el pròxim 9 de maig de 2017 se celebrarà l'última i quinta de les jornades encaminades a acostar als ciutadans les funcions i activitats que, tant des de la Universitat de València com des de la Policia Local es realitzen per a millorar les condicions de vida en la ciutat.

Este cicle de jornades tracten temes tan importants com la seguretat viària, protecció de la naturalesa, mediació policial, violència de gènere o gestió d'emergència en la ciutat, per mitjà de la intervenció d'experts de la Policia Local de València i de la Universitat en un format de taula redona participativa. En esta ocasió la quinta jornada prepara una taula redona en el Centre Municipal de Joventut de Campanar per a tractar el tema Gestió d'Emergències i Robòtica.

És la intenció de la Policia Local, per mitjà de la seua Fundació, i de la Universitat de València, que tots els ciutadans i ciutadanes puguen conéixer més de prop a aquells que treballen pels seus interessos des de les institucions d'una manera gràfica i amena, al mateix temps que rigorosa. I així mateix, aprenguen de la mà directa d'especialistes sobre els temes d'interés en seguretat pública en la València del segle XXI.

Lloc de realització: Centre Municipal de Joventut de Campanar.                                             C/ Vall de la Ballestera, 66. 46015. València

Més informació: Jornades càtedra PROTECPOL. 

Programa complet

Links: