institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra CCC participa en la IV 'Mediterranean Plant Conservation Week'

  • Web and Marketing Unit
  • November 9th, 2023
Foto de família. Càtedra CCC setmana de la Conservació de Planta Mediterrània
Foto de família. Participació de la Càtedra CCC en la Setmana de la Conservació de Planta Mediterrània

Durant la setmana del 23-27 d'octubre es va celebrar en el Jardí Botànic de la Universitat de València la IV edició de la setmana de la Conservació de Planta Mediterrània (4th MPCW).

Es tracta d'un congrés que reuneix especialistes i persones interessades en la investigació i gestió de la naturalesa, en particular en la conservació de les plantes silvestres i els seus hàbitats en tot el Mediterrani.

Per a esta edició, la 4th MPCW pretenia ampliar el seu objectiu inicial -centrat en la conservació de les espècies i les relacions entre les persones i les plantes silvestres o cultivades- cap a la recuperació complementària dels hàbitats, com a contribució al Decenni de les Nacions Unides per a la Restauració dels Ecosistemes.

La Càtedra de Cultura Científica per a l'Emergència Climàtica (Càtedra CCC) ha participat amb la comunicació “How can Mediterranean plants help understanding Climate Change? A teaching proposal for the Botanical Garden of the University of Valencia” en la que es proposa l'ús d'espais verds en general i els Jardins Botànics en particular com a eines didàctiques per a intervencions educatives fora de l'aula en un context d'emergència climàtica.