institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d'Estudis del Còmic col·labora en l'exposició “La Casa. Aproximació a la sociologia en el còmic de Daniel Torres”

  • November 2nd, 2021
Image de la noticia

La Càtedra d'Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València col·labora en l'expo. La Casa. Aproximació a la sociologia en el còmic de Daniel Torres, que se celebrarà en la Facultat de Ciències Socials de València del 2 al 12 de novembre.

La Càtedra d'Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València col·labora en l'expo. “La Casa: crónica de una conquista”.

Del 2 a 12 de novembre, la Sala Manuela Ballester de la Facultat de Ciències Socials acull una exposició sobre "La casa: crónica de una conquista", un còmic de Daniel Torres publicat per Norma Editorial.

Es tracta d'una obra on el dibuixant afronta els canvis que ha patit el concepte de llar des de l'antiguitat fins als nostres dies, amb una especial rellevància per a la sociologia, i més concretament per a la Sociologia urbana.

 A més, el propi autor protagonitzarà una trobada amb l'alumnat el 5 de novembre a les 12h en el Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Socials.

Images: