institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries dirigeix tres Treballs de Fi de Màster que es llegiran durant el mes de juliol

  • June 26th, 2020
TFM

El pròxim mes de juliol es llegiran tres Treballs de Fi de Màster elaborats sota la tutela de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, i que pertanyen al Màster en Dret de l'Empresa, Assessoria Mercantil, Laboral i Fiscal de la Universitat de València.

Els dies 8 i 9 de juliol es llegiran tres TFM elaborats sota la direcció de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València, un de perfil investigador i dos de perfil professional.

El treball de perfil investigador porta per títol “La Imposició Indirecta en les Cooperatives Agroalimentàries”, i ha sigut realitzat per Teresa Puchol Tur. La lectura d'aquest TFM tindrà lloc el dia 8 de juliol.

Per la seua part, el 9 de juliol exposaran el seu TFM Marina Lucas León i Paula García Paniagua, tots dos treballs de perfil professional. El TFM de Marina Lucas León porta per títol “Constitució d'una Cooperativa Agroalimentària en la Comunitat Valenciana i desenvolupament de la seua activitat amb especial atenció a l'Impost de societats”, mentre que el treball de Paula García Paniagua està denominat com a “Aspectes fiscals de la Cooperativa d'ensenyament basats en la Florida Universitaria”.

Els tres treballs es desprenen de la docència del Màster en Dret de l'Empresa, Assessoria Mercantil, Laboral i Fiscal de la Universitat de València, i la seua defensa se celebrarà en modalitat en línia.