institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries participarà en la Jornada “Cap a un nou model Agroalimentari”

  • November 23rd, 2020
Plantes eixint de la terra

El pròxim divendres 27 de novembre a partir de les 9 del matí tindrà lloc una Jornada híbrida titulada “Cap a un nou model Agroalimentari”. Es podrà seguir tant de forma presencial com online. La sessió presencial tindrà lloc en el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.

Divendres que ve 27 de novembre tindrà lloc una Jornada híbrida titulada “Cap a un nou model Agroalimentari”. Es podrà seguir tant de forma presencial com online.

La directora de la Càtedra, María Pilar Alguacil, catedràtica de dret financer i tributari, formarà part dels ponents de la Jornada. La seua ponència versarà sobre el “Cooperativisme agroalimentari: reptes actuals i models innovadors”.

PROGRAMA:

9h: “Cap a un nou model agroalimentari: sobirania alimentària i agroecologia com a eines de transformació social”. Carme Melo. Directora del CIG.

9.30: "Cooperativisme agroalimentari: reptes actuals i models innovadors". María Pilar Alguacil. Catedràtica de Dret Financer i Tributari, UV.

10:15h: “L'aplicació de l'Economia del Bé Comú a l'agroecologia valenciana”. Joan Ramon Sanchis. Catedràtic d'Organització d'Empreses, UV.

11h: Precs i preguntes.

11:30h: Descans.

12-13.30h: Taula redona experiències agroecològiques locals.

16-18h: Taller de sembra: Porta't un hortet a casa.

Aquelles persones que opten per la inscripció en línia rebran un correu electrònic amb l'enllaç per a connectar-se a les sessions a través del BlackBoard Collaborate. L'activitat tindrà lloc en el Centre Internacional de Gandia i, a més, serà retransmesa i gravada per al seu arxiu i possible difusió en repositoris web i/o xarxes socials de la Universitat de València i de la Fundació General.

Links:

Images: