institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Universitat de València celebra el 25 aniversari de les càtedres institucionals i d'empresa en les III Jornades UVCÀTEDRES

  • December 10th, 2018
Image de la noticia

Enguany les Càtedres Institucionals i d'empresa de la Universitat de València compleixen 25 anys. Un termini de temps òptim per a valorar els resultats obtinguts, dissenyar les línies estratègiques dels pròxims anys i presentar al públic la seua activitat i la seua aportació a la societat. Així, sota el lema “Experiències UVCÀTEDRES”, el Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, a través de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX), organitza les III Jornades UVCÀTEDRES, esdeveniment que té com a objectiu presentar a la societat valenciana les seues càtedres universitàries i debatre amb els seus socis els resultats i els projectes de futur.

En aquesta línia, el Jardí Botànic de la Universitat de València acollirà el pròxim 11 de desembre una jornada oberta orientada a conéixer algunes experiències pràctiques d'innovació en matèria de Càtedres Universitàries de la mà de destacats professionals pertanyents tant a les Càtedres de la Universitat com a les de la resta del Sistema Universitari Español (SUE). Per exemple, s'explicarà la seua importància tant per a la societat com per a lèstudiantat.

S'aprofitarà la trobada per a presentar els nous serveis i iniciatives de l'estratègia UVCÀTEDRES que, amb horitzó 2020, pretenen implementar amb la finalitat de contribuir a acostar la Universitat a les demandes i necessitats de les empreses i institucions valencianes. També es farà lliurament dels Premis EXCELLENTIA EX CATHEDRA de la Universitat de València a les millors bones pràctiques en el desenvolupament de les activitats desenvolupades per una càtedra institucional del SUE.

Com a complement d'aquesta jornada, el dia 12 de desembre, l'Edifici d'Instituts de Recerca de Ciències Socials del Campus de Tarongers acollirà els primers tallers del programa CAMPUS UVCÀTEDRES: “Espai Dinamització. Taller Bones Pràctiques Observatori Excellentia Ex cathedra” i “Espai Formació. Taller Marca Personal”, orientats a dinamitzar les activitats dels equips de treball conjunt universitat-empresa per a aprofitar el talent de les persones i el coneixement i l'experiència de les organitzacions que les representen.

Aquestes jornades estàn dirigides a tots els directors i directores de Càtedres de la Universitat de València i els seus corresponents equips així com a les persones responsables i representants de les entitats patrocinadores. També està oberta a qualsevol persona de la comunitat universitària interessada en el programa UVCÀTEDRES.

Les Càtedres Institucionals i d'empresa de la Universitat de València es van crear en 1993 com a instruments de col·laboració de la universitat amb empreses i institucions externes, tant públiques com a privades. Per les seues característiques estructurals, les Càtedres de la Universitat permeten aconseguir una col·laboració acadèmica estable i d'ampli espectre que abasta una o més àrees de coneixement i estén les seues activitats a tots els àmbits d'activitat universitària: la docència, la recerca, la innovació i la difusió de la ciència, la tecnologia i la cultura.

Més informació en aquest enllaç.

INSCRIPCIONS, ací.