institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Publicada la resolució definitiva del llistat de Bones Pràctiques premiades als I Premis “Excellentia Ex Cathedra” de la Universitat de València

  • July 27th, 2018
Image de la noticia

Avui divendres 27 de juliol s'ha publicat en el Tauler Oficial d'anuncis la resolució definitiva per la qual es publiquen la relació de Bones Pràctiques guardonades en els Premis “*Excellentia Ex Cathedra” de Càtedres Institucionals i d'empresa de la Universitat de València.

En ella apareixen esmentades les 40 càtedres institucionals i d'empresa que han sigut admeses en l'Observatori “*Excellentia Ex cathedra”, repartides en les quatre categories existents. Sis han participat en la categoria “Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats acadèmiques”; 20 en “Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats de divulgació i difusió cultural, acadèmica, científica i tecnològica”; 11 en “Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats de recerca i innovació”; i tres en “Bones pràctiques en la direcció i gestió dels recursos de les Càtedres per al desenvolupament de les seues activitats”. Ací es pot veure el repositori complet.

La resolució definitiva anuncia també les guanyadores de la 1ª edició del esmentat certamen:

Batalles de Fisioteràpia - Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat - Universitat de Màlaga (link), a la categoría d’activitats académiques.

Càpsules de Nanotecnologia - Càtedra SAMCA de Nanotecnologia - Universitat de Saragossa (link), a la categoría de divulgació i difusió.

Clínica Legal - Càtedra DECADE - Càtedra DECADE-UAH - Universitat d'Alcalá (link), a la categoría de recerca i innovació.

Creació d'una xarxa internacional de càtedres universitàries (institucionals) - Càtedra Abertis - Universitat Politècnica de Catalunya - Universidad Politécnica de Madrid (link), a la categoría de direcció i gestió.