University of Valencia logo Logo Department of International Law  Logo del portal

SEMINARI SOSTENIBILITAT, SOLIDARITAT I TOLERÀNCIA DES DEL DRET INTERNACIONAL PRIVAT

  • November 15th, 2023

El 16 de novembre de 2023, en el “Dia internacional de la Tolerància”, la Prof. Rosario Espinosa Calabuig, Catedràtica de Dret internacional privat de la Universitat de València, organitza un nou Seminari internacional, en esta ocasió sota el títol: SOSTENIBILITAT, SOLIDARITAT I TOLERÀNCIA DES DEL DRET INTERNACIONAL PRIVAT.

El seminari compta amb especialistes de canviat de nom reconeixement internacional com són: la prof. Veronica Ruiz Abu-Gnim, catedràtica de dret internacional privat, University of Edinburgh, que parlarà de “Solidaritat i sostenibilitat: una mirada al Dret internacional privat des de l'Agenda 2030”. A més, la prof. Stephanie Franq, Catedràtica de dret internacional privat de la *Universitè catholique de Lovaine, amb la ponència “De la Sororitat a la Solidaritat en el Dret internacional privat: una aproximació metodològica”. Així mateix, la prof. Laura Carballo Piñeiro, Catedràtica de dret internacional privat, Universitat de Vigo, parlarà de “Tolerància o solidaritat? Una mirada a les migracions marítimes des del cinema”.

El Seminari s'ha organitzat en el marc d'ajudes de la Facultat de Dret per a la realització d'activitats complementàries, convocatòria 2023/2024.

Se celebrarà de mode presencial a l'Aula 1P 20, edifici departamental occidental

Seminari sostenibilitat, solidaritat i tolerància des de el dret internacional privat

Images: