Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

Què s'està fent en algunes de les aules d'Educació Infantil per  mestres i mestres implicats en la innovació?... què s'està treballant en les aules de la Facultat de Magisteri en la formació de les futures mestres i mestres d'Educació Infantil?...

Reunir en un mateix espai de reflexions i experiències a professionals de l'Educació Infantil i docents, investigadors i estudiants de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València és l'objectiu de les VI Jornades de Recerca i Bones Pràctiques que tindran lloc en la Facultat de Magisteri els dies 2 i 3 de Juliol. 

Es tracta del sext any en el qual col·laboren en un mateix projecte, la Facultat de Magisteri de la Universitat de València i el CEFIRE  d'Infantil.

Es parlarà de bones pràctiques, de recerca en l'aula, de les relacions entre pràctiques de formació i activitat en les aules, de mestres i mestres, d'art, de Reggio, de què s'ensenyava a les mestres fa 150 anys, es compartirà algun cafè… , són les Jornades d'Infantil de Magisteri.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies