University of Valencia logo Logo Master's Degree in Human Rights, Democracy and International Justice Logo del portal

UVocupació llança un nou programa per a impulsar la carrera professional de l’estudiantat de màster

  • UV General Foundation
  • December 20th, 2021
Imatge gràfica del programa 'Promou-te'.
Imatge gràfica del programa 'Promou-te'.

El servei d’orientació i ocupació de la Universitat de València, UVocupació, ha obert el període d’inscripció per a participar en un nou programa d’ocupabilitat adreçat a l’estudiantat de màster oficial. Sota la marca ‘Promou-te’ i amb el suport de l’Ajuntament de València, aquest programa pretén promoure i impulsar la carrera professional de jove estudiantat de postgrau oficial de la Universitat de València.

El programa es compon d’actuacions individuals (orientació i acompanyament personalitzat) i grupals (formació i tallers), a més de facilitar el contacte amb ocupadors a través de sessions de networking professional.

El programa es desenvoluparà en un format híbrid, en què es combinen accions presencials i d’altres de caràcter virtual, entre les que hi ha les següents:

Accions individuals. Acompanyament personalitzat a través d’entrevistes de diagnòstic i orientació (coaching).
Accions formatives en línia en què s’abordaran competències clau i transversals per a la inserció i el desenvolupament professional.
Tallers grupals presencials de formació pràctica i experiencial en què es treballaran aspectes rellevants per al procés de cerca d’ocupació i la millora de l’ocupabilitat.
Networking empresarial. Sessions que permetran ampliar la xarxa de contactes amb entitats ocupadores, amb la qual cosa es facilita el procés d’inserció i la promoció professional.

Requisits de participació
Per a participar en el programa ‘Promou-te’ s’han de complir els següents requisits: ser estudiant/a de màster oficial de qualsevol àrea de coneixement a la Universitat de València durant el curs 2021-2022, i tindre menys de 30 anys a l’inici del programa.

La data prevista de començament és la setmana del 10 al 14 de gener, en què hi ha programada una sessió informativa d’acolliment a les persones participants. La inscripció es mantindrà oberta també durant aquest període.

Links: