University of Valencia logo Logo Master´s Degree in Physical Activity and Sport management Logo del portal

Obert el calendari de preinscripció al Màster per al curs 2017-2018

  • January 16th, 2017

Ja pots preinscriure't al Màster en en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport! El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny.

La Universitat de València et dóna l’oportunitat de preinscriure't als seus Màsters Oficials en dues fases o períodes. El primer s'obri aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14:00 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular). El Màster en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport  s'adreça a persones titulada en la llicenciatura o en el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport o graus equivalents. Si vols adquirir les competències necessàries per a ser un gestor esportiu o gestora esportiva i un investigador o investigadora en aquest camp, aquest és el teu màster!

Una vegada preinscrit o preinscrita, coneixeràs el resultat de la baremació el 11 de juliol. Si estàs admès o admesa al màster, hauràs de matricular-te entre el 17 i el 20 de juliol de 2017. Si no has estat admès o admesa, és possible que el 26 de juliol tingues l'opció encara de matricular-te al Màster en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport, sempre que resulten vacants en el procés de matrícula.

Tota la informació està disponible a la pàgina web de la Universitat de València. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari o a les xarxes socials

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy